Logo denoordwijker.nl
  • Alles

Cursus Vrienden Maken

zaterdag 22 januari 10:00 - 12:30 uur

Heb je weinig vrienden? En voel je je daardoor wel eens eenzaam? In de cursus ‘Vrienden Maken’ leer je hoe je contacten kunt aangaan met anderen, en hoe je ze kunt onderhouden. 

Je krijgt communicatie-tips, we bespreken ontmoetingsplekken en je deelt ervaringen met gelijkgestemden. Vrienden hebben is fijn, bovendien kunnen ze je steunen in moeilijke tijden. De cursus is een initiatief van de gemeente Noordwijk. Praktische info: • Er zijn 6 bijeenkomsten 15, 22 en 29 januari, 5, 12 en 19 februari (er is ook een terugkombijeenkomst, deze wordt later ingepland). • Aantal deelnemers: 6 à 8 • Vóór de training is er een intakegesprek. 

Over de trainer

“Mijn naam is Monica Bunnik en ik woon in Noordwijk. Mijn missie in het leven is om mensen met elkaar te verbinden. Ik heb gewerkt als trainer voor Shell, Nespresso en Orthocenter. Ik heb een trainersopleiding en via Indigo West een train-de-trainer ‘Vrienden maken’ gevolgd.” Kosten: 30 euro voor de gehele cursus. Aanmelden: mail@monicabunnik.nl Meer info: samen.noordwijk.nl/ideas/vrienden-makendeel deze activiteit

Locatie

De Wieken
Noordwijk
Wassenaarsestraat 5
2201RD