Afbeelding

Themamiddag dementie

maandag 24 februari 2020 13:00 tot 15:00

Op 24 februari houden de Noordwijkse bibliotheek en dementievriendelijk Noordwijk weer een inspirerende themamiddag over dementie. Samen met Sandra de Jonge van het team dementievriendelijk Noordwijk nemen we elkaar op een boeiende wijze mee in de wereld van dementie.

Voor deze themamiddag is een gevarieerd en interessant programma samengesteld. De Jonge zal diverse Noordwijkse dementievriendelijke initiatieven toelichten. Zij gaat met de deelnemers in gesprek over wat het voor de omgeving betekent als een naaste met dementie te maken krijgt. Deelnemers kunnen ter plaatse de training 'GOED omgaan met dementie' volgen. Uiteraard is er ruimte om ervaringen en ideeën uit te wisselen om Noordwijk nóg dementievriendelijker te maken en gaan we in gesprek over wat wij daar zelf aan kunnen doen.

Partners van mensen met dementie, familieleden, vrienden, buren, hulpverleners, vrijwilligers en andere geïnteresseerden zijn welkom. De themamiddag vindt plaats op 24 februari van 13.00 tot 15.00 uur in Bibliotheek Noordwijk aan de Akkerwinde 1A in Noordwijk. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Meer informatie staat op www.dementievriendelijknoordwijk.nl

Locatie