Activiteit: Repair Café Northgo | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
  • Alles
  • (32)
    Cultuur

Repair Café Northgo

zaterdag 21 september 14:00 t/m 17:00 uur

Foto: Cor de Mooy

In de Schietvereniging Blijf voor 't Land aan de Johanna van Hoornstraat 8 draait het op zaterdag 21 september weer allemaal om repareren. Vanaf 14.00 uur is iedereen welkom bij het Repair Café Northgo.

Tussen 14.00 en 17.00 uur staan diverse vaklieden klaar: elektriciens, een naaister en een ICT-er helpen gratis bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en diverse materialen zijn aanwezig. Neem je kapotte spullen mee van thuis zoals broodroosters, lampjes, platenspelers, kleding, speelgoed, computers, printers, etc... alles wat het niet meer doet, is welkom. De vaklui in het Repair Café weten bijna altijd raad.

We gooien met zijn allen zo ontzettend veel weg en dat is vaak helemaal niet nodig. Door repareren te promoten, wil het Repair Café Northgo bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg. En ook voor de eigenaren van de spullen scheelt het geld als er geen nieuw apparaat aangeschaft hoeft te worden. Goed voor de portemonnee en het milieu.

Het Repair Café brengt ook buurtbewoners op een gezellige manier met elkaar in contact. Als je samen met een tot dan toe onbekende buurtgenoot een lamp, een dvd-speler of een broek hebt gerepareerd, bekijk je die persoon toch anders als je hem of haar de volgende keer op straat tegenkomt. Samen repareren kan leiden tot heel leuke contacten in de buurt.

Kijk ook op www.repaircafenorthgo of volg ons op Facebook en twitter. Meer informatie via susan@repaircafenorthgo.nl of tel. 06-52585310.


deel deze activiteit

Locatie

Schietvereniging Blijf Voor 't Land
Noordwijk
Johanna van Hoornstraat 8
2203 GM


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>