Activiteit: Vijfde lunchconcert Muziek in Jeroen | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
  • Alles
  • (32)
    Cultuur

Vijfde lunchconcert Muziek in Jeroen

dinsdag 28 mei 12:30 uur

Foto: Cor de Mooy

In het vijfde Lunchconcert van Muziek in Jeroen spelen op dinsdag 28 mei Lourens Kuijper en Jaco van Leeuwen.

Lourens Kuijper begon zijn studie op hobo in Zwolle en aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam waarna hij aan de Hochschule für Musik in Keulen zijn studie in het jaar 1989 Cum Laude afsloot met het behalen van zijn solodiploma hobo en barokhobo bij Professor Helmuth Hucke. Hij zal laten horen dat hij nog steeds een hoboïst van uitzonderlijk niveau is.

Organist Jaco van Leeuwen is de vaste bespeler van het Knipscheer-orgel in de Oude Jeroenskerk. Hij studeerde o.a. aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam en was eerste prijswinnaar op een aantal orgelconcoursen. Hij is nog steeds een veelgevraagd concertorganist.

Lourens en Jaco spelen werken van o.a. Tomaso Albinoni (Adagio) en Joseph Noyon. Meer informatie over musici en programma is te vinden op www.muziekinjeroen.nl Het concert in de Oude Jeroenskerk begint om 12.30 uur en duurt ongeveer een halfuur. Het in- en uitloopconcert is gratis toegankelijk. Na afloop een open schaal collecte.


deel deze activiteit

Locatie

Oude Jeroenskerk
Noordwijk
Voorstraat 44
2201 HW


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>