Activiteit: Oefenen in menselijkheid | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
  • Alles

Oefenen in menselijkheid

donderdag 14 februari 20:00 uur

"Een lezing geef ik graag als een verrijkende ontdekkingstocht door de schatkamers van de geest", aldus Dirk van de Glind. Hij is de kleurrijke inleider tijdens het leerhuis van donderdag 14 februari.

Als docent levensbeschouwelijke vorming in Apeldoorn heeft hij vele jaren kunnen kijken en zoeken naar wat religies en culturen te bieden hebben.

Het thema van de lezing is 'Volwassen geloven en denken; een oproep tot universele menselijkheid'. Dit is de titel van een boek dat in 2017 is verschenen. Volwassen geloven en denken helpen ons verder op de weg naar geleefde universele menselijkheid. Religies zouden"oefenplaatsen voor onze menselijkheid" moeten zijn.

Veel informatie is te vinden op: http://jamheijb.home.xs4all/leerhuis/ Het Leerhuis vindt plaats in het gebouw van de basisschool Wakersduin, Hoogwakersbosstraat 22. Aanvang 20.00 uur. Entree per avond € 7,00.


deel deze activiteit

Locatie

CBS Wakersduin
Noordwijk
Hoogwakersbosstraat 22
2202SP


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>