Politiebalie beperkt open

veiligheid n De huidige publieksbalie van de politie in voormalig gemeentehuis Noordwijkerhout gaat in de zomer beperkter open.

Als het politiebureau aan de Duinwetering na een verbouwing open kan als multifunctioneel kantoorgebouw, verhuist deze balie naar Noordwijk. Voorlopig kan het publiek alleen op maandag, woensdag en donderdag van 09.00 uur tot 17.00 uur terecht in Noordwijkerhout. Na 1 oktober gaat het kantoortje weer vijf dagen per week open. Er is nu sprake van een minimale inloop en bovendien worden, zo blijkt inmiddels ook, de digitale mogelijkheden door de inwoners steeds vaker benut. Verder zal er op alle politiebureaus in de regio zo nodig alle noodzakelijke service kunnen worden verleend. En in bijzondere situaties wordt er naar passende oplossingen gezocht. 


Vriendjesdag NHC

hockey n Het was een gezellige vriendjesdag bij de Noordwijkse Hockey Club. 

Zondag organiseerde de NHC een ochtend voor basisschooljeugd. Jongens en meisjes maakten kennis met de hockey sport door middel van leuke spelletjes en estafettes. Zo'n zestig enthousiaste kinderen deden lekker mee aan oefeningen onder leiding van trainers, hulp trainers en de Heren 1.