Luba Ladies Classics

Noordwijk n Zaterdag 17 juni wordt de 26e editie van de Luba Ladies Classic gereden en met 150 top wielrensters, die door de vier kernen van Noordwijk trekken. Noordwijk staat deze dag weer bol van toprensters, vertegenwoordigers van de pers, hulpdiensten en niet te vergeten vele vrijwilligers die ervoor zorgen dat alles ordentelijk en veilig verloopt. De wedstrijd start om 16.30 uur en er wordt gestreden over afstand van 118 km. Start: Koningin Wilhelmina Boulevard.


Webinar over pesten

online n donderdag 29 juni houdt het Centrum voor Jeugd en Gezin in samenwerking met Tischa Neve een webinar over Kinderen en pesten. Het is bedoeld voor ouders met kinderen tussen de 8 en 15 jaar. In dit webinar, een lezing die thuis kan worden gevolgd achter de pc en duurt van 20.00 tot 21.00 uur. Aanmelden voor de gratis CJG-webinar via www.cjgcursus.nl


Koffie+ over Echte Noordwijkerhouters

vroeger n Tijdens de Koffie+ op donderdag 15 juni van 10.30 tot 12.00 uur komt Charles Horsthuis van de Stichting NoVaTo meer vertellen over echte Noordwijkerhouters. Wie zijn dat? De meeste mensen zullen ontdekken dat hun grootvader of overgrootvader ergens anders vandaan kwam. Maar wie zijn dan de echte Noordwijkerhouters? Koffie+ is een gezellige koffieochtend, bedoeld om elkaar te ontmoeten gekoppeld aan een thema, workshop of andere activiteiten. Deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is verplicht en kan via www.bibliotheekbollenstreek.nl.


Viering met het Meanderkoor

geloven n Zaterdag 10 juni verzorgt het Meanderkoor weer een viering waarin brood, manna, levend brood centraal staan. Het wordt een viering van woord, gebed en lied. Het thema: met elkander delen. Iedereen is van harte welkom om te luisteren, mee te zingen en mee te vieren. De viering start zaterdag om 19.00 uur en vindt plaats in de Maria ter Zeekerk Nieuwe Zeeweg 75 in Noordwijk. 


Klaverjassen in Puyckendam

noordwijkerhout n Ook zin om eens in de veertien dagen op dinsdagavond te klaverjassen? Dat kan in de grote zaal van Puyckendam. Er wordt niet gespeeld met een vaste maat 'op z'n Rotterdams. Dit gaat in competitieverband op acht avonden vóór Kerstmis en acht avonden vóór Pasen 2024. Daarna nog twee vrije speelavonden. Het inschrijfgeld is 4 euro. Op het eind van de competitie heeft iedereen prijs. Meer info via Wim van Haarlem, 0252376389 of 0643756028. Of kom gewoon de eerste dinsdag na de kermis. De eerste avond is gratis.