Weer A, B en C zwemdiploma’s behaald bij de NZRB

noordwijkerhout n Blije, opgeluchte gezichten en felicitaties! 

Op vrijdag 26 mei hebben weer kinderen bij de Noordwijkerhoutse Zwem- en Reddingsbrigade (NZRB) diploma gezwommen. Iedereen is geslaagd! De brigade feliciteert iedereen met het behalen van hun zwemdiploma:

A: Jelte, Emma, Nathan, Nick, Noah

B: Tieme, Teun, Esmee, Indy

C: Jolynn, Jack, Finn, Nora

De Noordwijkerhoutse Zwem- en Reddingsbrigade zwemt, sinds de brand in De Schelft, in BinnenZee in Noordwijk. 

Er wordt op vrijdagavond gezwommen en nieuwe leden zijn welkom. Kijk op www.nzrb.nl voor meer informatie.


'De Kerk B(l)oeit' tijdens jaarlijkse tuinenmarkt Onder de Linden

noordwijk n Ook dit jaar staan tijdens de Markt onder de Linden de deuren van de Oude Jeroenskerk weer wagenwijd open voor 'gewone' bezoekers en bezoekers van de tuinenmarkt te verwelkomen. De Protestantse Gemeente Noordwijk houdt op 10 en 11 juni ‘De Kerk B(l)oeit’ van 10.00 tot 17.00 uur.

Een divers en doorlopend programma in de Oude Jeroenskerk is voor iedereen toegankelijk. Ook de kerktuin met heemplanten en klaprozenveld is altijd een publiekstrekker tijdens deze dagen.


Open podium

Er is een gevarieerd programma samengesteld en tijdens openingstijden zal ieder uur een optreden verzorgd worden door verschillende muziekgroepen, muzikanten en koren. Ook is er een kunstexpositie met werken van veelal plaatselijke kunstenaars met hedendaagse kunst in de eeuwenoude ambiance van één van Noordwijks iconische gebouwen. De opbrengst van boekenmarkt en kerkcafé gaat in zijn geheel naar twee goede doelen. Het ‘Wake up! Early Education Centre', dat dagopvang en onderwijs voor peuters en kleuters verzorgt in Windhoek (Namibië), en het Picihuis, dat naschoolse opvang verzorgt voor straatkinderen in TarguMures (Roemenië).


Eerste 'vv Noordwijk Veiling op je club' groot succes

noordwijk n De eerste vv Noordwijk Veiling, in samenwerking met Veiling op je club, was een groot succes. 

Leo Alkemade opende de veiling en Bart van Poppelen van Spieren voor Spieren en kindambassadeur Kevin deden samen een woordje over de stichting, die als goed doel aan deze avond was verbonden. Al snel was het woord aan de ervaren veilingmeester Ad van Zelst, want er moesten meer dan 250 items onder de hamer worden gebracht. De top-items van de avond bleken een all-in diner in Grand Hotel Huis ter Duin en voetbalreizen naar Milaan en de return. De bruto-opbrengst van de avond was een slordige 66.000 euro! Een bedrag waar de club veel mooie dingen mee kan doen. Binnenkort volgt een donatie aan Spieren voor Spieren.