Dagkaarten Duin en Bollen Vierdaagse

regio n Ook dit jaar biedt de Duin en Bollen Vierdaagse weer de mogelijkheid om per dag in te schrijven. Dat wil zeggen, alleen voor de donderdag, vrijdag en zaterdag. De finaledag op zondag wordt gereserveerd voor de wandelaars die alle vier dagen hebben volbracht.

De dagkaarten zijn ingesteld voor wandelaars die niet alle dagen vrij kunnen maken of voldoende hebben getraind om de afstand op alle vier dagen te volbrengen. Maar ook voor degenen die het Vierdaagsegevoel eens een dagje willen opsnuiven. Dag-wandelaars verdienen een speldje. Wie de officiĆ«le DB4Daagse-medaille omgehangen wil krijgen, moet wel de volle vier dagen lopen. Inschrijven per dag kan op de website van het wandelfestijn op dezelfde manier als voor vier dagen. 

De tweede Duin en Bollen Vierdaagse wordt gehouden van 12 tot en met 15 oktober. In die vier dagen worden alle elf dorpen in de Duin en Bollenstreek bezocht. Start en Finish zijn op dag 1 in Hillegom, op dag 2 in Lisse en dag 3 en 4 op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk.


Dagkaarten 5 km gratis

De dagkaarten van De 5 van Hoogvliet voor de donderdag, vrijdag en zaterdag worden gratis beschikbaar gesteld. Op deze manier kunnen meer mensen kennismaken met het Vierdaagsegevoel. 

De gratis-5km-actie is gericht op scholen, bejaardenhuizen, buurthuizen maar ook op mensen die het wandelen nog niet eerder als leuke bezigheid hebben beschouwd. Deelnemers die hier gebruik willen maken, moeten zich officieel per dag inschrijven via www.db4daagse.nl. Scholen en andere groepen (meer dan 12 personen) kunnen dat via een groepsformulier doen, dat kan worden aangevraagd via info@db4daagse.nl.