Leeuwenhorst examenlocatie Goethe-Instituut

erkend n Sinds jaren biedt de vakgroep Duits op het Leeuwenhorst leerlingen uit de 3e en 5e klassen de mogelijkheid het Goethe taalcertificaat te halen. Intussen hebben honderden gemotiveerde leerlingen van onze school op verschillende niveaus de examens voor dit internationaal erkende certificaat met succes afgelegd. Hier zijn we dan ook ontzettend trots op!


De intensieve en vruchtbare samenwerking met het Goethe Instituut wordt nu bekroond: Het Teylingen College Leeuwenhorst mag zich voortaan examenlocatie van het Goethe-Instituut noemen. Sinds deze week hangt er daarom de plaquette “Prüfungsort des Goethe-Instituts” naast onze hoofdingang.


Reünie jongerenkoor Westenwind 

koor n Op zaterdag 18 februari is iedereen die ooit lid was van Jongerenkoor Westenwind welkom tijdens de reüniedag. Dit jongerenkoor zong meer dan 30 jaar in de parochiekernen SInt Jeroen, Maria ter Zee en Voorhout. 


De reünie is een mooie gelegenheid om het oude repertoire af te stoffen en samen terug te kijken op de geschiedenis van dit koor. Om 10.30 uur start de dag in de Maria ter Zeekerk aan de Nieuwe Zeeweg in Noordwijk. Naast zingen zal er gelegenheid zijn om samen bij te praten en herinneringen op te halen. Aan het eind van de dag zal het gelegenheidskoor een viering verzorgen om 19.00 uur. Daar is uiteraard iedereen welkom om mee te vieren en te zingen. 


Opgeven kan tot en met zaterdag 11 februari via jongerenkoorwestenwind@gmail.com. Voor meer informatie kan men daar ook terecht.