60+ Singles Café voor de hele streek

regio n Op vrijdag 17 februari houden Welzijn Noordwijk en Welzijn Teylingen weer een editie van het Singles café. Hier ontmoeten single mannen en vrouwen elkaar en hebben ze de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek te gaan. Dit alles onder het genot van een hapje, drankje en muziek. Het is mogelijk om korte één-op-één kennismakingsgesprekjes te houden, in combinatie met een leuke activiteit waar iedereen aan kan deelnemen.

De hele middag zijn de organisatoren aanwezig: zij kunnen het ijs voor breken om in contact te komen met die ene leuke man of vrouw. Iedere alleenstaande vanaf 60 jaar, wonend in Sassenheim, Voorhout, Warmond, Noordwijk, de Zilk of Noordwijkerhout of daarbuiten, is welkom. Het 60+ singlescafé is dit keer op een locatie in Lisse. Deelname bedraagt 15 euro. Dit is inclusief koffie/thee, hapjes en twee consumptiebonnen. 

Aanmelden tot en met 13 februari via info@welzijnteylingen.nl of bel: 0252-231805. Deelname is pas definitief na ontvangst van de schriftelijke bevestiging. Locatiegegevens volgen na definitieve bevestiging van deelname.


Oh Oh Den Haag, theater van de Klucht 

noordwijk n In De Muze spelen vrijdag 3 februari Bas Muijs, Sabine Beens en Arijan van Bavel in een doldwaze komedie vol Haagse intriges, achterkamertjespolitiek en herkenbare draaikonterij. Aanvang 20.15 uur. 

Meer info: www.demuze.nl.


De Bonte Jaren Tachtig

noordwijk n Theatergroep Raponsel speelt vrijdagavond 3, zaterdagmiddag 4 en zaterdagavond 4 februari de nieuwe voorstelling De Bonte Jaren Tachtig. Net als de shows over de jaren '60 en '70 een mengvorm van toneel, cabaret en livemuziek waarin alles en iedereen uit de jaren '80 voorbij komt. Van het doemdenken, de krakersrellen, de vredesdemonstraties, zure regen en de Tegenpartij tot aan de beenwarmers, aerobics, de schoudervullingen en de zweetbandjes. Van Tante Til, Mevrouw Stemband en Theo en Thea tot Alexis, Krystle, Sue Ellen, Pamela, Bobby, J.R. en Miss Ellie uit Dynasty en Dallas. De avondvoorstellingen zijn inmiddels uitverkocht. Voor de voorstelling van zaterdagmiddag zijn kaartjes verkrijgbaar via www.raponsel.nl. De voorstellingen worden gespeeld in De Vinkenhof aan de Achterzeeweg in Noordwijk Binnen, aanvang 20.00 uur.


Koffie+ | Workshop verhalen vertellen

noordwijkerhout n Op donderdag 9 februari van 10.30 tot 12.30 uur is in de Bibliotheek de workshop Verhalen vertellen. Marion Nagel duikt samen met de deelnemers in de wereld van verhalen. Onderwerpen die aan bod komen zijn verhaalstructuren, improviseren met teksten en werken aan vorm, inhoud en presentatie. Deze workshop is voor iedereen die zijn luisteraars wil boeien. Deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is verplicht via de site van de bieb.