sdr
sdr Foto:

Vier Kerstmis met De Harp

noordwijkerhout n Het leerlingenorkst van muziekvereniging De Harpe Davids treedt vrijdag 16 december op tijdens Lichtjesavond. Zij zorgen voor een extra muzikale kerstsfeer in de Witte Kerk.

Het optrede durrt van 19.00 tot 20.00 uur en de entree is gratis. 

Zaterdag 17 december organiseert de muziekvereniging in de St. Victorkerk de Kerstsamenzang: aanvang 19.00 uur.
Medewerking wordt verleend door Shantykoor ’t Bollenhart. De kerk is open vanaf 18.30 uur en uiteraard is ook hier de entree gratis.


Zaterdagavond 24 december verleent “GoedKoper”, het koperensemble van de Harpe Davids, haar muzikale medewerking tijdens de kerstnachtdienst in de Witte Kerk, aanvang 22.00 uur. Meer info op de FaceBook pagina van de vereniging.


Met Popkoor Bloom in kerstsferen 

gezellig n Popkoor Bloom geeft in december zes bijzondere concerten. Zo is Bloom op zaterdag 10 december te gast bij de Kerstmarkt in Haarlem. Daar wordt twee keer opgetreden in de historische Gravenzaal van het Haarlemse Stadhuis.

Op zondagmiddag 11 december brengt Bloom de bewoners van woonzorgcentrum Jeroen in Noordwijk in kerststemming en op dinsdagavond 13 december laat Bloom haar kerstklanken horen in woonzorgcentrum Gerto in Voorhout.

Op zaterdagmiddag 17 december verhoogt Bloom de kerstsfeer in het centrum van Noordwijkerhout, waar het winkelend publiek kan genieten van liedjes als Jingle Bells, Let it snow en Santa’s Party. 

Zondagmiddag 18 december is Bloom te zien en te beluisteren in het dorpshart van Lisse om ook daar de shoppende bezoekers in een gezellige kerststemming te brengen.


Als kers op de taart maakt Bloom maandagavond 19 december haar opwachting tijdens het Kerstdiner van Stichting Met Je Hart in Restaurant de Witte Raaf te Noordwijkerhout. Tussen de gerechten door trakteert Bloom haar toehoorders op een warm en muzikaal kerst-onthaal.


Meer informatie over de locaties en tijden van alle concerten staat op www.popkoorbloom.nl.


Mannen zijn van harte welkom om vrijblijvend een repetitie van Bloom bij te wonen in het clubhuis van scouting Bosgeest aan de van der Weijdenlaan 2b in Noordwijkerhout. 

Graag vooraf aanmelden via

info@popkoorbloom.nl.