Nederland Utrecht 20200608: Fabian Franciscus op de Klapstoel (foto Harmen de Jong).
Nederland Utrecht 20200608: Fabian Franciscus op de Klapstoel (foto Harmen de Jong). Foto:

Avondvullend 'Lekker Gezellig'

noordwijk n Met zijn kenmerkende houding trotseert comedian Fabian Franciscus het leven. Niet met heel veel succes overigens... maar juist dat maakt het leven natuurlijk zo heerlijk onvoorspelbaar en leuk! Toch? Op zaterdag 10 december staat hij op de planken in Theater de Muze.

Op een droogkomische toon verteld Fabian in zijn voorstelling over de meest serieuze zaken. Zoals depressies tijdens zijn studententijd, de lat veel te hoog leggen wat voor héél véél stress zorgt, maar ook over aangevolgen worden door onbetrouwbare eenden. 

Het is de droogheid en slimheid die er voor zorgt dat er zelfs op serieuze zaken telkens weer een hele harde lach komt van het publiek.
Fabian zelf zegt daarover: "Uiteindelijk is samen lachen om de tegenslagen in het leven het beste wat je kan doen. En het is sowieso Lekker Gezellig!" Aanvang 20.15 uur. Meer info: www.demuze.nl.

| Foto: Harmen de Jong.


Pure oog- en oorbijeenkomsten

politiek n PUUR gaat weer van start met de bekende OOG en OOR bijeenkomsten.

Op vrijdag 9 december van 10.00 tot 12.00 uur staat de koffie klaar Bij Binnen, de winkel van Foto van Kampen aan de Keuvel 12 in Noordwijk. Iedereen kan bij PUUR terecht met vragen, ideeën en opmerkingen over onderwerpen die politieke aandacht hebben of juist verdienen. 

Niet in de gelegenheid om langs te komen? Stuur dan een tip in naar: 

www.noordwijk.tips