Regel op tijd wie uw belangen gaat vertegenwoordigen als u dat zelf niet meer kunt. Bij het Alzheimer Café op 13 november gaat het over deze zaken.
Regel op tijd wie uw belangen gaat vertegenwoordigen als u dat zelf niet meer kunt. Bij het Alzheimer Café op 13 november gaat het over deze zaken. Foto: pixabay

Alzheimercafé: diagnose dementie, en nu?

noordwijkerhout n Als de diagnose dementie wordt gesteld komt er veel op je af. Wat kun je verwachten? Welke hulp en ondersteuning kun je inschakelen?

Tijdens het Alzheimercafé wordt hierover gesproken met Kitty Noordhuizen;  zij werkt als wijkverpleegkundige en casemanager dementie.

Het Alzheimercafé vindt plaats op maandag 10 oktober. Het café is geopend vanaf 19.00 uur, het programma start om 19.30 en duurt tot 21.00 uur. Adres:  Tuinzaal Munnekeweij, Via Antiqua 25, in Noordwijkerhout. Aanmelden voor deze avond is niet nodig. Voor meer informatie: bel 06 46033996 (bereikbaar op woensdag 5 oktober tussen 16:00 en 17.00 uur).

Het Alzheimercafé is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden, hulpverleners en andere geïnteresseerden. Veel informatie over dementie staat ook op: www.dementie.nl.