Afbeelding
Foto:

Voortzetting van Bordspellenmiddagen

noordwijk n Na een drietal succesvolle edities hebben MeetUp Noordwijk en Boekhandel Van der Meer besloten om de bordspellenmiddagen door te zetten tot in ieder geval het einde van 2022. Iedere eerste zaterdag van de maand kunnen er tussen 14.00 en 17.00 uur bij de boekhandel aan de Keuvel gezellig bordspelletjes gespeeld worden. 

Tijdens iedere editie stelt Van der Meer een populair nieuw bordspel beschikbaar welke door een van de winkelmedewerkers wordt toegelicht en uitgelegd. Daarnaast zijn er ook voldoende andere spellen voor handen die in overleg uitgeprobeerd mogen worden. Behalve gezellig spellen is de bordspellenmiddag ook een mooi moment om nieuwe mensen te ontmoeten. Iedereen is van harte welkom om aan te sluiten en mee te spellen, deelname is geheel gratis en het welkomstdrankje (koffie, thee of fris) wordt aangeboden door MeetUp en de boekhandel. De eerstvolgende editie van de MeetUp bordspellenmiddag is zaterdag 6 augustus en daarop volgend iedere eerste zaterdag van de maand. Neem een kijkje op www.meetupnoordwijk.nl/events voor alle data en andere activiteiten. 

Voor meer informatie stuur een mail naar:

info@meetupnoordwijk.nl.


Sockwell haakt aan bij Bollen Vierdaagse

noordwijkerhout n De Duin en Bollen Vierdaagse en het hippe sokkenmerk Sockwell gaan een samenwerking met elkaar aan. Sockwell presenteert zich tijdens de nieuwe vierdaagse op meerdere manieren. Bijvoorbeeld bij Schouten Schoenen in Noordwijkerhout en in verschillende online-acties.

De eerste winactie is er een om te vieren dat Sockwell is toegetreden tot het sponsorgilde van de Duin en Bollen Vierdaagse. Onder alle inschrijvers van de Duin en Bollen Vierdaagse worden drie paar Sockwell sokken naar keuze verloot. De actie loopt tot 14 augustus.

Goede wandelsokken zijn onmisbaar voor een lange wandeling, backpacken, een stevige hiking tocht door de bergen en andere outdoor activiteiten. Bij Sockwell heb je een ruime keuze uit wandelsokken voor dames en heren. Voor meer informatie www.sockwell.nl. Als sponsor van de Duin en Bollen Vierdaagse komt Sockwell zelf ook nog met zeer aantrekkelijke acties voor alle deelnemers. Hierover binnenkort meer!  Op de foto overhandigt Debby Schouten van Schouten Schoenen een paar Sockwell sokken aan Tjeerd Scheffer van de Duin en Bollen Vierdaagse.