Bollen Vierdaagse zoekt vrijwilligers

DeZilk n Er komt een echte vierdaagse naar streek. De Duin en Bollen Vierdaagse gaat in oktober (13 tot en met 16 oktober) door alle dorpen van de streek lopen, dus doet het wandelfestijn ook de Zilk aan. 

"Wij hebben vrijwilligers nodig, voor allerlei leuke taken. Wij zoeken mensen die in hun eigen dorp muziek of ander entertainment maken, plaatselijke, enthousiaste ondernemers die op hun manier een steentje willen bijdragen." De organisatie vertelt hierover op donderdag 30 juni bij restaurant Villa Flora, Hoofdstraat 55 in Hillegom. De inloop is vanaf 19.15 uur. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Meer info: mail naar info@db4daagse.nl of bel op maandag, dinsdag of donderdag naar 071-8200434.


Balletschool viert alsnog jubileum

noordwijk n De Noordwijkse Balletschool bestaat inmiddels 22 jaar, maar heeft haar 20-jarig bestaan in 2020 niet kunnen vieren. Maar nu kan dat wel!

De voorstelling die op het feestprogramma staat, is geïnspireerd op alle hoogtepunten van de afgelopen 22 jaar. Een afwisselende show met allerlei verschillende dansstijlen (klassiek ballet, moderne dans en jazz ) en er wordt gedanst door leerlingen van jong (zelfs 3 jaar) tot oud.


Het "The Best of"-optreden vindt plaats in Theater De Muze op het Wantveld 2 op zaterdag 25 juni en begint om 13.00 uur.