Bloemen voor een zeer loyaal verenigingslid, waarop de vereniging kan bouwen en draaien. Belangrijk en onbetaalbaar! | Foto: PR.
Bloemen voor een zeer loyaal verenigingslid, waarop de vereniging kan bouwen en draaien. Belangrijk en onbetaalbaar! | Foto: PR. Foto:

Mister EHBO Noordwijk John de Ridder 50 jaar actief lid bij de vereniging

noordwijk n John de Ridder werd 16 juni werd tijdens de algemene ledenvergadering van de EHBO Vereniging gehuldigd voor zijn 50-jarig jubileum bij de vereniging.

John is al 50 jaar een zeer actief lid bij de vereniging. Een persoon die betrokken is, meedenkt, niet te beroerd is om zijn handen uit de mouwen te steken, al het materiaal op orde houdt, bij heel veel evenementen betrokken is maar voornamelijk een vakman en zeer bekwame EHBO’er, aldus de vereniging. Voorzitter Peter van Zuijlen overhandigde de bloemen en presentje en sprak van een unieke prestatie om zo lang bij de vereniging op zo’n wijze betrokken te zijn. “Mister EHBO Noordwijk” is een titel die John mag dragen, zei hij. "John is een persoon waar een vereniging op kan bouwen en kan draaien, zeer belangrijk en onbetaalbaar! John is iemand met zijn hart op de goede plaats, ruimte voor zijn omgeving/mede mens en gelukkig ook een heel groot plekje voor de EHBO vereniging. Goud waard dus wat nu bekroond is met een 50 jarig jubileum. Een te korte toespraak voor zo’n jubileum van 50 jaar maar… er moet ook nog wat stof zijn voor een toespraak bij een vertrek van John!"


De EHBO vereniging Noordwijk verzorgt basis- en herhalingscursussen voor het EHBO diploma. Op deze manier kan de vereniging noodzakelijk aanwezig zijn bij diverse evenementen in Noordwijk en omgeving, wat tegenwoordig een vereiste is voor het verkrijgen van een vergunning voor een evenement. In september start de basiscursus. Kijk op www.ehbonoordwijk.nl voor meer info.