Afbeelding
Foto:

reisje n Columnist Aad van Ruiten (zie Bollenpraat hierboven) was met een gezelschap van veertig bollenmannen en -vrouwen op een tweedaagse reis naar Texel en Bovenkarspel afgelopen week. Hij vertel in zijn wekelijkse column over zijn ervaringen.

Brownies & Downies voor de derde keer eerste


Noordwijkerhout n Burgemeester Wendy Verkleij bracht vrijdag een bezoek aan Brownies & Downies: het bijzondere restaurant won voor de derde keer op rij de eerste prijs in de categorie ‘Klassieke Horeca’ van de Foodservice Awards gewonnen.

Deze prijs is een verdienste van alle Brownies & Downies vestigingen in Nederland, het is dus een prijs voor de hele Brownies & Downies familie en leverde een groot juich moment op bij de werknemers in Noordwijkerhout. De vestiging zit sinds augustus 2018 ook in de Noordwijkerhoutse Dorpsstraat en is herkenbaar aan het Regenboogpad. Het plezier wat de werknemers aan de gasten overbrengen wordt keer op keer zeer gewaardeerd, een mooi moment voor de burgemeester om de bijzondere werknemers in het zonnetje te zetten.

Afbeelding