Afbeelding
Foto:

ODI- en HTIOS weer op de planken

noordwijkerhout n Tijdens de coronaperiode hebben zij online gerepeteerd en ze zijn er helemaal klaar voor. De negen toneelspelers van HTIOS en ODI staan te trappelen om eindelijk weer te mogen optreden voor publiek met een blijspel geschreven door Hub Fober. Over vier weken is het zover: 'Opvolging verzekerd'?

Als er in het dorp een sieradenexpositie georganiseerd wordt, waar ’s werelds kostbaarste diamant te bewonderen is, heeft de familie van het dorpshotel genoeg werk te doen. Na een overval, waarbij de diamant gestolen wordt, verschijnen er wel een paar heel vreemde gasten in het hotel...


Kortom, ODI en HTIOS zijn er zeker van dat hun publiek met een lach op het  gezicht weer naar huis gaat. De uitvoeringen zijn: vrijdag en zaterdag 15 en 16 april in de tijdelijke Schelft en vrijdag en zaterdag 22 en 23 april in De Muze, de aanvang is 20.00 uur.


Donateurs en sponsors gratis, vrije kaartverkoop is 10 euro. Informatie over reserveren en kaartverkoop: www.toneelverenigingodi.nl en
www.toneelvereniginghtios.nl.


'Bakkie troost' van 10-jarige Barbara 

Noordwijk n Afscheidshuis Barbara bestaat 24 maart tien jaar: een landelijke primeur. Het fraaie witte huis aan de Gooweg biedt een plek waar nabestaanden in een warme en huiselijke sfeer afscheid kunnen nemen van hun dierbare.

Barbara Uitvaartverzorging wil dit 10-jarig jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan. Uitvaartbegeleidster Areen van der Plas: "Iets vieren ligt in onze branche best gevoelig. Alhoewel bij het afscheid ook regelmatig het vieren van het leven wordt benoemd. Wij trakteren om op onze kosten koffie te gaan drinken bij het Hof van Holland in Noordwijk. Wij willen mensen de mogelijkheid bieden elkaar te ontmoeten, want er is veel gebeurd in de afgelopen twee jaar. Wij geven iedereen de gelegenheid om weer eens gezellig bij te praten; met je moeder, een vriend(in), een collega of wie dan ook. Het 'bakkie troost' is op kosten de uitvaartvereniging. Kijk op www.barbara-uitvaartverzorging.nl en vraag een bon aan.