Vrijwilliger van het jaar: Fien Teeuwen. | Foto: PR
Vrijwilliger van het jaar: Fien Teeuwen. | Foto: PR

‘De Sjaan’ opent met tien jubilarissen en een vrijwilliger van het Jaar

Algemeen

Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc had vorige week haar seizoensopening, cq verlate nieuwejaarsreceptie, waarin tien jubilarissen in de bloemen werden gezet en er aandacht was voor Fien Teeuwen die uitgeroepen werd tot Vrijwilliger van het Jaar.

Voorzitter Jan van der Lans keek niet terug, maar vooruit: 

Na een lange tijd van lockdowns heeft de opleidingscommissie het scholenproject weer op kunnen pakken. 

Zaterdag 26 maart zal de muziekvereniging als eerste een concert geven in de tijdelijke De Schelft; Sjaan Soulnight. Daarna was het tijd om alle jubilarissen in het zonnetje te zetten:

Jette D’Hooghe (majorette, 5 jaar). Inno Broekman, Ria van der Meer, Frans van der Meer en Dick Schoneveld alle vier leden van het Vrijetijdsorkest (12,5 jaar). Twee leden van de Harmonie: Tomas Leinberger (12,5 jaar) en Annemieke van der Togt (25 jaar). Julius Korschny van de Marchingband (12,5 jaar) en last but not least twee ereleden: Ruud van Gelderen (50 jaar) en Theo Duivenvoorde (70 jaar).

Voor de achtste keer werd de ‘Vrijwilliger van het Jaar’ gekozen: dit keer is dat Fien Teeuwen. Fien is al jarenlang actief als spelend lid bij zowel het Vrijetijdsorkest als bij de Harmonie. Zelden slaat zij een repetitie of optreden over. Ook is zij actief in meerdere commissies. Daarnaast is ze altijd aanwezig als er iets gedaan moet worden. Een grote bos bloemen, een attentie en een groot applaus werden dankbaar in ontvangst genomen.