Winnaars Najaarsactie

winkeliersactie n De Najaarsactie bij de winkeliers is nu afgesloten. Hieronder de winnaars van de vijfde en zesde week.

De winnaars van de vijfde week (19 december tot en met 25 december) zijn: Dhr. Van der Pol, Noordwijk; Mevr. Stam, Noordwijk; Mevr. Ravensbergen, Noordwijk; Mevr. Valks, Noordwijk; Mevr. Zandbergen, Noordwijk; Dhr. Den Hollander, Noordwijk.

De prijswinnaars van week 6 (26 december tot en met 31 december) zijn: Mevr. Van Duijn, Noordwijk; Mevr. Edzea, Noordwijk; Dhr. Salman, Noordwijk; Mevr. Oostveen, Noordwijk; Mevr. Does, Noordwijk; Mevr. Waal, Voorhout.

De prijswinnaars kunnen de € 100.00 shoptegoed na 11 januari ophalen bij Keurslagerij Krijn van der Bent, Kerkstraat 50 Noordwijk.


Bedden De Kim naar Oost-Europa

Zorghotel n De Kim, in de duinen van Noordwijk, doneert op 12 januari tientallen zorgbedden aan behoeftige ziekenhuizen in Roemenië en Oekraïne. De bedden worden door een hulptransport van Stichting Werkgroep De Ruyter uit Rijnsburg vervoerd naar armzalige ziekenhuizen.

‘De bedden zijn voor De Kim overbodig geworden. We vervangen de bedden na ongeveer 10 jaar. Onze gasten vinden de matrassen erg fijn liggen. Weggooien is dus zonde. Recyclen daarentegen had gekund maar in Oekraïne en Roemenië is een groot tekort aan zorgbedden. Het land lijdt onder een dramatische toename van het aantal coronabesmettingen en -doden. Alle hulp is daarom welkom’, vertelt hotelmanager Patricia Sanders.

Werkgroep de Ruyter steunt al meer dan 30 jaar de armste gebieden van Oost-Europa.