Schrijfcafé in de Witte Kerk

Noordwijkerhout n Het schrijfcafé in de Witte Ker start weer. Op woensdag 20 oktober is iedereen weer welkom van 9.30 tot 11.30 uur. 

Een schrijfcafé is een plek waar je schrijft vanuit je hart. Goed in taal zijn is niet nodig: het gaat er niet om dat je een boek gaat schrijven of een gedichtenbundel. Het gaat erom je hart te laten spreken. Door middel van allerlei korte opdrachten en werkwijzen komen er de prachtigste verhalen en gedachten op papier. Heel verrassend wat er soms zomaar op papier komt. Ze zijn alleen voor jezelf, maar als je wilt mag je ze ook delen met elkaar. Het schrijfcafé staat onder leiding van Nel Hogervorst-van Kampen.

Deelnemers mogen één keer komen, altijd of af en toe: het is een open café, op een speciale plek in het hart van het dorp.

Meeschrijven? Graag opgeven via de mail: nelhogervorstvankampen@hotmail.com of bel naar 0252-373719. 

Datum: woensdag 20 oktober van 9.30 tot 11.30 uur, zie ook de agenda op www.vriendenvandewittekerk.nl.

Deelname kost 10 euro per keer, dat is inclusief koffie of thee. De opbrengst komt geheel ten goede aan ‘de Stichting Vrienden van de Witte Kerk’.


Speeddaten voor een vriendschap bij Welzijn 

noordwijk n Lekker een kopje koffiedrinken, een wandeling maken, een museum bezoeken of even winkelen. Dit zijn allemaal dingen die iemand prima alleen kan doen. Toch is het ook leuk om dat soort dingen met elkaar te delen. Maar waar leer je die andere mensen nou eigenlijk kennen? En hoe kom je erachter of ze dezelfde interesses delen?

Na de succesvolle vriendschapsspeeddate van 1 oktober, organiseert Welzijn Noordwijk voor de senioren die het nog wel leuk vinden om mensen in levende lijve te ontmoeten, op vrijdag 5 november om 15.00 uur een vriendschapsspeeddate. Locatie: De Wieken, Wassenaarsestraat 5.  Aan deze coronaproof speeddate kunnen 16 mensen meedoen. Elke zes minuten wordt gewisseld van plek, zodat iedere deelnemer de gelegenheid heeft om alle andere zestien deelnemers te spreken.

Voor iedereen is er een hapje en een drankje. Alle inwoners uit de gemeente Noordwijk zijn welkom.


Wel geinteresseerd, maar niet in de mogelijkheid om deel te nemen?
Geen probleem. Welzijn Noordwijk, kijkt na een kennismakingsgesprek of ze een passend maatje kunnen vinden. Aanmelden of meer info via roy.vanschie@welzijnnoordwijk.nl of bel: 06 36153623.