Afbeelding
Foto:

Vervolg kerstengelactie

regio n Wat in 2020 als nieuwe actie in de Bollenstreek begon, krijgt een vervolg. Het succes van afgelopen jaar laat duidelijk de behoefte zien.

In de vier weken voorafgaand aan kerst (de adventstijd) word iemand als Kerstengel gekoppeld aan een vast persoon en breng iedere week een presentje bij iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken. Dit kan door bijvoorbeeld een kaartje te sturen, een verrassing aan de deur te hangen of wat lekkers te bakken. Iedereen kan zich aanmelden als kerstengel. Het gaat om het gebaar. Kerstengel ben je voor ouderen, jongeren, kinderen, ziek en gezond. Aanmelden als Kerstengel of ontvangers kan tot 5 november via: www.presentbollenstreek.nl. Degene die aangemeld wordt, moet wel woonachtig zijn in de gemeente Hillegom, Lisse, Noordwijk of Teylingen.


Muzikale kinderworkshop

noordwijk n Crescendo heeft voor jong en oud een muzikale workshop voorbereid waarbij kinderen en hun (groot)ouders actief mee kunnen doen.

De muziekvereniging neemt deelnemers mee op reis langs muziekinstrumenten en laat ze zo kennismaken met muziek. Na afloop krijgt iedereen een klein muziekinstrumentje als herinnering. Iedereen die mee doen is welkom op zaterdag 16 oktober, woensdag 20 oktober of vrijdag 22 oktober. Tijden: van 13.45 tot 14.30uur in de kleine foyer van De Muze. Voor alle dagen geldt: minimaal één dag van te voren aanmelden via: opleiding@crescendo-noordwijk.nl.