Afbeelding
Foto:

Sportbedrijf Noordwijk gaat Rollend door November!

GoedBezig n De Cultuur- én Buurtsportcoaches van Sportbedrijf Noordwijk gaan Rollend door November! Vanaf 1 november steken wordt de Spring op je fietsmaand in een nieuw jasje gestoken door de schijnwerpers te richten op alles dat rolt. 

Tijdens Rollend door November nemen we iedereen uit Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk mee langs vier thema’s: Stunten, Rolstoelsport, Fietsen en Veiligheid. Hiermee probeert het Sportbedrijf iedereen bewust te maken van verkeersveiligheid en te motiveren om vaker (op wielen) te bewegen. Zo kan je bijvoorbeeld stunten met stuntsteps tijdens de kick-off, rolstoeldansen en basketballen (ook als je niet in een rolstoel zit!), zie je in de hele gemeente de “zet je licht aan”-tags weer voorbij komen en kan je weer crossen met de fiets. 


Rollend door November loopt van 3 t/m 24 november. Hou de facebook-pagina van  buurtsportcoachescultuurcoachesgemeentenoordwijk in de gaten voor de aankondiging van activiteiten en schrijf je in via www.noordwijkactief.nl


Reis mee naar de topper Volendam - Emmen

sport n Wie reist er mee vanuit de Bollenstreek naar de topper in de Eerste Divisie: FC Volendam - FC Emmen. Deze wedstrijd wordt gespeeld op 5 november om 20.00 uur in Volendam.

De reisorganisatie ‘Uit met Jonker’ ondersteunt veel sportverenigingen in de Bollenstreek en is ook trotse partner van FC Volendam. Uit met Jonker wil alle voetballiefhebbers in de Bollenstreek door middel van deze lezersreis graag kennis laten maken met FC Volendam, één van de gezelligste club van Nederland. De bus vertrekt op 5 november vanuit Katwijk, Noordwijk en Lisse naar de topwedstrijd in de Eerste Divisie tegen Emmen. Voor het speciale actietarief van slechts 9,50 euro biedt Uit met Jonker een busreis plus zitplaats in het Kras Stadion aan. Meer info: www.uitmetjonker.nl of bel: 085-2739784.