Nu nog een beetje afstand, maar straks écht zij aan zij op de foto! | Foto: PR.
Nu nog een beetje afstand, maar straks écht zij aan zij op de foto! | Foto: PR. Foto:

Dagbesteding Raamwerk opent de deuren weer

Noordwijkerhout n Met ingang van 15 september is de dagbesteding van Raamwerk weer open gegaan. En daar is de organisatie en haar cliƫnten heel blij mee.

De dagbesteding vond tot op heden plaats vanuit de woning, maar vanaf nu is het mixen van groepen en het maken van andere indelingen weer mogelijk. Ook kunnen cliƫnten weer dagbesteding op meerdere locaties volgen, waardoor er meer afwisselingsmogelijkheden zijn.
Op Zorgboerderij de Hafakker in Noordwijkerhout zat de stemming er gelijk goed in. De koffieruimte is als vanouds weer een gezellige ontmoetingsplek en iedereen is blij en enthousiast dat de dagbesteding weer open is.


Boerderijwinkel Appeltje-Eitje is momenteel nog dicht.


Koor Elan zoekt mannen

DeZilk n Elan, het koor van de Duin- en Bollenstreek is weer begonnen. De koorleden hebben enorme zin om weer op te treden en werkt voortdurend aan een onderscheidend en afwisselend, uiteraard meerstemmig gezongen, repertoire.

Momenteel zoekt Elan mannen (jong en oud) die het koor willen komen versterken. "Lijkt het je leuk om te zingen in een enthousiast koor onder leiding van onze ervaren dirigent, meld je dan aan via de mail: secretaris@koorelan.nl." Elan repeteert op de woensdag om 20.00 uur in De Duinpan. Meer info: www.koorelan.nl.

Afbeelding