Een engeltje op de middag

palliam n Iedere maandagmiddag in februari en maart kun je om 12.00 voor de lunch even online aanschuiven voor een knuffel voor je ziel. Gebedsleider Trees Hogervorst gaat je dan voor in een halfuurtje bezinning en ontmoeting waarin zij inZOOMt op een positieve boodschap(per) met vleugels.

Door deze geestelijke break in te ruimen kom je de rest van de dag weer een stuk makkelijker door.

Ervaar hoe rustgevend en inspirerend het kan zijn om op dit moment van de dag, waarop vanouds het angelusklokje klinkt, even wat tijd te reserveren voor jezelf en een ander. Want naast dat je voorzien wordt van wat voedsel voor je ziel is er tevens ruimte om elkaar te ontmoeten. Inschrijven via www.palliam.nl


Hulp bij belastingaangifte

fiscus n Bij veel mensen valt binnenkort weer de bekende blauwe envelop in de bus voor de aangifte over 2020. Voor velen een schrikbeeld, maar niet voor die mensen die al jarenlang hun aangifte laten doen door de belastinginvullers van de gezamenlijke lokale Ouderenbonden en Stichting Welzijn Noordwijk. Zij zijn hier klaar voor en kunnen ook dit jaar weer helpen, niet alleen met de aangifte inkomstenbelasting, maar ook eventueel met huur- en zorgtoeslag. Deze vrijwilligers hebben hiervoor een gedegen opleiding gevolgd, speciaal gericht op de eenvoudige belastingaangiften. Deze service wordt tegen een kleine onkostenvergoeding (€12,00) verleend per adres. De doelgroep: leden van de lokale Ouderenbonden en donateurs van Stichting Welzijn Noordwijk, met een jaarinkomen tot € 35.000 (alleenstaande) of € 50.000 (gehuwden/samenwonenden.)

Meer informatie of aanmelden na 1 maart telefonisch via coördinator Hans van de Hoeven: 06-53632160.