Trots presenteren Krijn van der Bent (links) en Carlo Midiri hun Noordwijkse lekkernij. | Foto: pr
Trots presenteren Krijn van der Bent (links) en Carlo Midiri hun Noordwijkse lekkernij. | Foto: pr Foto:

Worstenbroodje van Krijn en Carlo

lekker n Patissier Carlo Midiri en Keurslager Krijn van der Bent hebben samen een nieuw Noordwijks product ontwikkeld; het Noordwijkse worstenbroodje.

Geïnspireerd door het bekende Brabantse worstenbroodje hebben de ondernemers de handen ineen gelagen en een heerlijk product gemaakt. Het 100 procent Duroc varkensvlees wordt door de slager gemalen en gekruid, waarna Carlo het inpakt in een huisgemaakt deeg en afbakt.

De broodjes zijn deze week bij zowel George Vis (Prins Bernhardstraat 49) als bij Keurslagerij Krijn van der Bent (Kerkstraat 50) in de aanbieding; 3+1 gratis!


Rabobank Bollenstreek helpt SchuldHulpMaatje Noordwijk

donatie n Op vrijdag 5 februari werd door een vertegenwoordigster van de Rabobank Bollenstreek Coöperatiefonds een cheque van € 3.000 overhandigd aan het bestuur van de Stichting Hulp In Noordwijk. De overhandiging vond plaats voor het kantoor van de Rabobank in Noordwijk en werd verricht door Jolande Geerlings van de Rabobank. Het bestuur van de Stichting werd vertegenwoordigd door Trudy van Donk, Marienelle van Gemert en Leo Salman.


Het geld is bedoeld voor het werk van SchuldHulpMaatje in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk in 2021. SchuldHulpMaatjes helpen mensen die administratieve of financiële problemen hebben.

Zij ondersteunen de hulpvrager om inkomsten en uitgaven op elkaar af te stemmen en weer de baas te worden over de eigen financiële situatie.
Een SchuldHulpMaatje is er voor iedereen met (dreigende) financiële of administratieve problemen en geeft gratis hulp.

Ze helpen met budgetteren, brengen overzicht en helpen met contact leggen met de juiste instanties. Voor meer informatie zie de website

www.schuldhulpmaatjenoordwijk.nl


Voor een daadwerkelijke vraag kan een mailbericht worden gestuurd naar coordinator@schuldhulpmaatjenoordwijk.nl


Ouders bedanken medewerkers                van de Bronckhorstschool

cadeautje n Afgelopen week heeft de Ouderraad van de Bronckhorst school namens de ouders van de bijna 400 leerlingen een cadeaubon van Lunchroom Ons Thuis aan alle medewerkers van de Bronckhorsthorst school gegeven voor hun inzet tijdens de lockdownperiode te bedanken.


De combinatie van thuisscholing en thuiswerken was ingewikkeld, maar zou zonder de geweldige inzet van het Bronckhorstschool personeel onmogelijk zijn geweest. De leerkrachten hebben dag en nacht gewerkt om ervoor te zorgen dat het lesmateriaal gereed was en de online systeem inlogklaar waren. Het bedankje leidde niet alleen tot emotionele reactie van de leraren en ouders, maar ook aan de zijde van de Lunchroom die het ten tijde van corona heel zwaar heeft.

De Rabobank overhandigde een mooie cheque aan de SchulphulpMaatjes. | Foto: PR
Afbeelding