Richard van den Berg en burgemeester Wendy Verkley. | Foto: pr
Richard van den Berg en burgemeester Wendy Verkley. | Foto: pr Foto:

Eerste exemplaar voor eerste inwoner

Kokkerhout n Het eerste exemplaar van de nieuwe Kaninefaat werd door voorzitter Richard van den Berg overhandigt aan burgemeester Verkleij. Zondag 31 januari werd dit kleurrijke magazine van Carnavalsvereniging De Kaninefaaten huis-aan-huis verspreid in Noordwijkerhout.

Zoals elk jaar bevat het magazine weer prachtige fotocollages, informatie over de evenementen en nog veel meer. Carnaval 2021 kan weliswaar niet doorgaan, maar wordt zeker op een aangepaste wijze gevierd.


Dapperheidsdiploma voor Davey

noordwijkerhout n De cliënten van Raamwerk van locaties Zeehos en De Hafakker, die onder de verantwoordelijkheid van de arts van Raamwerk vallen, zijn inmiddels gevaccineerd tegen het coronavirus.

Dit gebeurde zaterdag 30 januari. Davey, een van de cliënten van de Hafakker, liet weten helemaal niet bang te zijn voor de prik. Na afloop liet hij glunderend zijn 'Dapperheidsdiploma' zien, dat ook zijn medebewoners kregen.

Davey hoopt dat door het vaccineren weer meer mogelijk wordt: "Ik mis met name mijn werk, het buiten zijn en het contact met mijn collega's.".


Doe-het-zelf-appeltaart van Regenboog

Noordwijkerhout n Zo'n 40 leerlingen uit groep 7 en 8 van Basisschool De Regenboog brachten vorige week 240 doe-het-zelf-appeltaart-bak-pakketjes bij de gezinnen van alle leerlingen bezorgd. De Oudercommissie wilde daarmee ook de ouders een hart onder de riem te steken.

De grote (vrijwillige) opkomst van de bovenbouw leerlingen, laat zien dat ook zij toe zijn aan een verzetje en wel even naar buiten willen. Het pakket bestond uit een leuke cadeau tas met daarin kant en klare appeltaartmix, rozijnen en een recept. De appels, gesponsord door de lokale Albert Heijn, waren de ‘kers' op de taart.

De attentie werd hartelijk ontvangen en de school kreeg al snel de eerste foto's van bakactiviteiten toegestuurd.

Afbeelding