Met o.a. deze drie posters wordt aandacht gevraagd voor de plaatselijke winkeliers. | Foto: PR
Met o.a. deze drie posters wordt aandacht gevraagd voor de plaatselijke winkeliers. | Foto: PR Foto:

‘Wij zijn altijd dichtbij’

retailCampagne n In deze bewogen tijd blijken de Noordwijkse en Noordwijkerhoutse winkeliers inventief. Alle niet essentiële winkels zijn nog steeds gesloten en het is nog niet duidelijk wanneer ze hun deuren weer kunnen openen. Maar wat velen niet weten, is dat ook nu in Noordwijk prima op afstand lokaal gewinkeld kan worden. Daarom starten de drie winkelgebieden in de gemeente Noordwijk, samen met Noordwijk Marketing vandaag een gezamenlijke campagne ‘Wij zijn altijd dichtbij’.


Via de campagne willen de Noordwijkse winkeliers laten weten dat je bij hen nog steeds veilig en vertrouwd kunt shoppen, zonder dat je naar de winkel hoeft te komen.

‘Wat zo ver weg lijkt, is eigenlijk heel dichtbij’, aldus Maarten van den Berg van Aad van den Berg Modeschoenen en voorzitter van Noordwijk Shopping Centre. ‘De meeste winkels zijn telefonisch, online of via whatsapp bereikbaar, geven graag persoonlijk advies en bezorgen vaak nog dezelfde dag persoonlijk aan huis.’ De shopmogelijkheden van alle winkels staan vermeld op www.noordwijk.info/shoppen of op de website of winkelruit van de winkel zelf. Voor de campagne ‘Wij zijn altijd dichtbij’ worden verschillende middelen ingezet. Herkenbare Noordwijkse winkeliers kom je tegen langs de weg op A0 borden en in advertenties. In filmpjes laten de winkeliers zien hoe je nu bij hen kunt winkelen en welke service ze bieden. Deze filmpjes zijn online en op social media te zien.

Huibert van der Bent van Keurslager Krijn van der Bent en voorzitter van winkeliersvereniging Noordwijk Binnen: ‘Op deze manier blijven onze winkels in beeld bij onze klanten en laten we ze weten dat er ook nu nog heel veel mogelijk is’.

‘Deze campagne is echt een product van succesvolle samenwerking’ vindt Quirine Kamphuisen, directeur-bestuurder van Noordwijk Marketing. ‘Een idee dat in overleg met de drie winkelgebieden ontstond, hebben wij tot een concreet campagnevoorstel uitgewerkt, dat alle partijen vervolgens enthousiast omarmden. Precies twee weken na het eerste idee start de campagne vandaag. Ik ben enorm trots dat we dat samen voor elkaar hebben gekregen.’ De campagne ‘Wij zijn altijd dichtbij’ loopt van 1 februari tot in elk geval 1 maart, of zolang de niet essentiële winkels gesloten blijven.


Tips voor je cv tijdens online Walk & Talk

solliciteren n Maandag 8 februari van 19.30 tot 20.30 uur is er weer een online Walk & Talk georganiseerd door de bibliotheek van Noordwijkerhout.


Tijdens deze maandelijkse bijeenkomst is iedereen die op zoek is naar (ander) werk welkom. Deze maand geeft Lilian Allard praktische tips voor het opstellen van een cv.


Lilian is vestigingsmanager bij De Koning uitzendbureau in Lisse en spreekt dagelijks werkzoekenden. In deze digitale workshop zal zij informatie delen over het optimaliseren van je cv. Hoe kan je je werkervaring en persoonlijkheid het beste verwoorden en je kansen op een nieuwe baan vergroten?


Met diverse praktische tips en adviezen geeft ze handvatten voor het opstellen van jouw unieke, persoonlijke cv. Er wordt daarbij niet alleen gekeken naar de tekst, ook de lay-out komt aan bod.

Het doel van de Walk&Talk is je te helpen om zelf de deskundige te worden voor jouw zoektocht naar werk. Want wat is voor jou de beste manier om te solliciteren? Dat ontdek je, samen met andere werkzoekenden, bij de Walk&Talk.


Gratis aanmelden kan via

www.bibliotheekbollenstreek.nl