Copper viert Valentijn met een leuke actie en dat is goed te zien.| Foto: PR
Copper viert Valentijn met een leuke actie en dat is goed te zien.| Foto: PR Foto: PR

'From Copper with Love'

valentijn n Bij het bekende restaurant Copper is er meteen bij het ingaan van de eerste lockdown door het hele team nagedacht en hard gewerkt aan een goed lopend take away-concept. Natuurlijk willen zeker de vaste klanten de gerechten van Copper niet missen. ‘We hebben al vele acties bedacht’, vertelt bedrijfsmanager Harm van der Linden. ‘Zoals een Kerstspecial en een Nieuwjaarsbox en nu heeft onze chef een overheerlijke ValentijnsBox samengesteld.’

Meteen bij het sluiten van de horeca ging het team van Copper aan de slag met Take Away Concepten. Naast de bekende gerechten heeft het restaurant heerlijke specials op de site gezet om thuis van te genieten. Tijdens de Kerstdagen werden in drie dagen maar liefst driehonderd culinaire boxen verkocht en ook tijdens Oud en Nieuw liep het storm.


‘We hebben die dagen bezorgd in Mini Coopers van Van Poelgeest’, vertelt Harm. ‘Uiteraard bestickerd met ons logo. Op die manier blijven we creatief en ondernemend in deze uitdagende tijden. Bij het creëren van onze nieuwste actie, buiten de 'normale' Take Away om, kwam het idee voor een ValentijnsBox. Dit idee hebben we samen met de Chef uitgewerkt en een verrassende en overheerlijke Valentijns Box gecreëerd. Ook hebben we een lokale ondernemer benaderd om samen te werken, namelijk Patisserie Vermeer uit Lisse, die een heerlijk 'taartje vol liefde' heeft gemaakt als dessert.’


Valentijnsweekend

‘De ValentijnsBox is verkrijgbaar in onze webshop: Takeaway.coppernoordwijk.nl
Wegens het succes van de vorige boxen raden wij aan de box tijdig te bestellen om teleurstelling te voorkomen. Omdat Valentijnsdag op een zondag valt, bieden we het gehele weekend de ValentijnsBox aan van vrijdag 12 tot en met zondag 14 februari. Dit omdat gezinnen ook lekker met elkaar kunnen genieten en niet alleen de verliefde stellen. De wereld kan wat ons betreft wel wat liefde gebruiken en daarom vieren we dit jaar het hele weekend Valentijnsdag.’


With Love

Harm is trots op het concept. ‘Via een creatieve ingeving kwamen we op het idee om lichtletters te plaatsen voor het pand.

Binnen 24 uur hadden we het idee vormgegeven en sierde het woord LOVE de donkere, lege straat. Terwijl het in sommige steden flink uit de hand liep, werd ons duidelijk dat iedereen meer liefde zou moeten krijgen en ook geven.

Uiteindelijk werd het idee naast een Valentijnsdag-promotie ook symbolisch. We willen alle Noordwijkers en mensen uit de omgeving een beetje liefde geven, juist nu.

Hoe mooi zou het zijn als ook andere winkels, restaurants en ondernemers zich zo laten zien.’


Ziggo stopt levering 'gratis' signaal

streek n Op de site van Bollenstreek Omroep is te lezen dat kabelexploitant Ziggo de levering van radio- en tv-signalen op adressen in de Bollenstreek waar geen Ziggo-abonnement alsnog stop zet.

Tot nu toe werden adressen waar het Ziggo-abonnement werd opgezegd vaak niet daadwerkelijk afgesloten van het kabelnet. Ziggo bleef op die adressen vaak het analoge FM-radiosignaal en de digitale ongecodeerde radio- en tv-signalen leveren, ondanks de opzegging. Voor het daadwerkelijk afsluiten van het betreffende adres is het namelijk nodig om de kabel naar het adres handmatig los te koppelen in de straatkast waarin de eindversterkers zitten. Tot nu toe vond Ziggo dat te bewerkelijk, en werd ervoor gekozen om de loskoppeling soms alleen te laten plaatsvinden wanneer er toevallig toch onderhoud moest plaatsvinden in de straatkast.\

(Lees verder op www.noordwijkerhoutsweekblad.nl)


Veiling Schelft brengt 12.500 euro op

Noordwijkerhout n De veiling die zaterdag werd gehouden voor de benadeelden van de afgebrande Schelft heeft 12.500 euro opgebracht.

De veiling was live op tv bij Bo. Veilingmeesters Frits Warmerdam en Dick Bader veilden 68 kavels. Het ging om door ondernemers geschonken producten of diensten die zeer uiteenlopend waren. Topper was een pakket met diner en twee kaartjes voor de formule 1 race in Zandvoort.

Ook waren er unieke kavels zoals een miniatuurversie van het beeld de Ziekzoeker die op de rotonde bij de Schelft staat en een beschilderde mini-tulpenbol. De opbrengst gaat naar de stichting Support de Schelft. Deze teller staat nu op 38.000 euro.

Frits Warmerdam, Ard Zandbergen en Dick Bader. | Foto: met dank aan Sanneke Nulkes