Online Koffie+ met edelsmid Bea Knijf

bakkie n Vanwege groot succes komt Bea Knijf nogmaals een online lezing geven over haar werk als edelsmid op 28 januari van 10.30-12.00 uur.

Bea gebruikt graag gerecyclede materialen en onverwachte elementen naast de onedel en edelmetalen. Ze maakt draagbare kleine kunstwerken, waarbij vorm, kleur en materiaal van belang zijn voor het creëren van speelse, verhalende objecten die uitdagen tot een gesprek en tegelijkertijd de drager sieren.

De bijeenkomst vindt online plaats op 28 januari en duurt van 10.30 tot 12.00 uur. Deelname kost € 2,50 voor leden en € 3,50 voor niet-leden.

Kaarten zijn te koop op www.bibliotheekbollenstreek.nl


Online gezellig een bakkie doen

zoomkoffieochtend n Een groep van vijf leden van Wijkvereniging Boerenburg zorgt er voor dat er elke woensdagochtend, vanaf 10.30 uur, mensen online zijn om met elkaar te praten.

Iedereen schenkt zijn of haar eigen koffie in, maar toch is men gezellig bij elkaar. De wijkvereniging wil deze contactmogelijkheid graag beschikbaar stellen aan alle mensen die op woensdagochtend zin hebben in wat gezelligheid.


Iedereen met een smartphone, tablet, laptop of computer, met internetverbinding, camera en microfoon, kan meedoen. "Woon je in Boerenburg dan kun je je aanmelden via info@boerenburg-noordwijk.nl, anderen graag via info@krinakracht.nl. Of stuur een berichtje naar 06-22324182 Je krijgt dan een toegangslink toegestuurd."


Ineke helpt, als dat nodig is, telefonisch bij het tot stand brengen van de verbinding.