Webinars 'Kind en Media'

online n Het Centrum voor Jeugd en Gezin Hollands Midden houdt in samenwerking met een mediacoach van Bibliotheek de Groene Venen twee Webinars over 'Kind en Media'.

Beeldschermgebruik door kinderen. Daar kun je je wel eens zorgen over maken. Tijdens deze avond bespreken we de voor en nadelen van het gebruik van beeldschermen en online media door kinderen. Je krijgt tips hoe je je kind mediawijs opvoedt.

Er is één webinar voor ouders van kinderen van 4-8 jaar op 10 december en één webinar voor ouders van kinderen van 9-12 jaar op 19 januari.

Kosten: € 5,00 p.p. (m.u.v. niet subsidiërende gemeenten). Aanmelden kan via www.cjgcursus.nl


Winnaars Najaarsactie

winkeliersactie n De Najaarsactie bij de winkeliers is weer in volle gang. De winnaars van de eerste week (15 tot en met 23 november) van de Najaarsactie zijn bekend.

Het zijn: M. Van Duin Katwijk; Fam. de Ridder, Noordwijk; Mevr. Van Steen, Leiderdorp; Fam. Tienstra, Noordwijk; Mevrouw Houwaart, Noordwijk; Mevr. Otter, Hillegom; Dhr. Steenvoorden, Noordwijk; Fam. van Rossum, Noordwijk.

De prijswinnaars kunnen de € 100,00 shoptegoed op 12 januari om 20.00 uur ophalen in Hotel Royal, waar zij daarnaast nog kans maken op een fiets. (Onder voorbehoud van coronamaatregelen)


Webinar ‘Gezin in scheiding’

cjg n Op dinsdag 15 december zijn alle vaders en moeders uit regio Hollands Midden welkom de webinar ‘Gezin in scheiding? Zorg goed voor jezelf!’ bij te wonen!

Als je relatie eindigt, staat je leven op z’n kop. Dat je kinderen dat ook moeten meemaken, maakt het extra moeilijk. Hoe kun je in deze periode zo goed mogelijk voor je kinderen zorgen? In deze webinar leer je hoe andere vaders en moeders dat deden; vanaf het moment dat ze het nieuws vertelden, tot aan de eerste tijd in twee huizen. Ook krijg je slimme tips van scheidingscoach Anouk Boering.

De webinar is op dinsdag 15 december van 20.00 tot 21.00 uur. Meedoen is gratis. Wil je meer weten of deelnemen, ga naar www.cjgcursus.nl