| Foto: Ina Verblaauw
| Foto: Ina Verblaauw Foto:

Sinterklaasfeest is afgelast

quarantaine n De laatste hoop om voor de jongste Noordwijkse jeugd toch nog een onvergetelijke sinterklaashappening te organiseren, is met de laatste aankondiging van premier Rutte vervlogen.


Zodra de Sint in Nederland arriveert zal hij om veiligheidsredenen in quarantaine gaan. De traditionele Noordwijkse sinterklaasintocht wordt al sinds jaar en dag door de Noordwijkse Ondernemers Vereniging georganiseerd. Al vanaf de zomer was het sinterklaasteam in overleg met de gemeente over een 'special safe sinterklaas edition'. Diverse plannen kwamen op tafel maar moesten ook weer bijgesteld worden door de wisselende veiligheidseisen.


Na maanden van overleg en voorbereidingen door de vrijwilligers, is het uiteindelijke goedgekeurde plan nu ook van de baan. Sinterklaas zou zijn genodigden via een ticket- en tijdsreservering-systeem gedurende meerdere dagen ontvangen.

Een doorstroom-evenement met een te gekke sinterklaasbeleving, te leuke activiteiten, super creatief en goed haalbaar. Om hoteldebotel van te worden eigenlijk.


De Sint neemt zijn geheime verjaardagsplan mee naar volgend jaar.