Afbeelding
Foto: KrolFoto

Dag van de Mantelzorg 2020

presentje n De Dag van de Mantelzorg is een dag waarop we mensen verrassen die zorgen voor een ander.

Zo ontving dhr. Weijers een presentje, uitgereikt door wethouder Salman, omdat hij al jaren mantelzorger is voor zijn vrouw. Mantelzorgen is niet van zelfsprekend, en kan een grote impact hebben op je leven. Daarom vieren we landelijk elk jaar op 10 november de Dag van de Mantelzorg, om mantelzorgers even in het zonnetje te zetten.


Welzijn Noordwijk en het Wmo Adviescentrum Noordwijkerhout hebben dit jaar een andere vorm van een bedankje bedacht in verband met de maatregelen rondom het coronavirus. Alle geregistreerde mantelzorgers die in gemeente Noordwijk wonen zullen een presentje thuis gestuurd krijgen. Om hen zo toch te kunnen bedanken voor hun inzet, zeker in deze tijd!



Reuring tijdelijk alleen online

coronasluiting n De locaties van Reuring gaan tijdelijk dicht. Maar, Reuring online gaat weer open en blijft in contact. Dat gebeurt via de messenger-app van Reuring met sport en spel, de boodschappenservice fietst. Ook telefonisch blijven de medewerkers in contact en komen bij sommigen langs voor een praatje aan de deur.

Wie een knutselpakket wil ontvangen kan dit laten het weten via tel. 06-50610135.


Reuring is heel de week online open van behalve woensdag. Weet jij iemand die wat Reuring in zijn leven nodig heeft bel 06-50610135. De medewerkers hopen op 23 november iedereen weer te ontvangen op de locaties.