Sjaak van den Berg: 'Past je idee in het geluk van Noordwijk? Dan horen we er graag meer van.' | Foto: PR
Sjaak van den Berg: 'Past je idee in het geluk van Noordwijk? Dan horen we er graag meer van.' | Foto: PR Foto:

Van den Berg: 'Hartelijk bedankt voor jullie inzet!'

toekomstvisie n De concept-Omgevingsvisie ‘Samen maken we de toekomst voor Noordwijk’ is een feit. De visie ligt ter inzage. Dat was niet gelukt zonder de bijdrage van ruim 150 bewoners, ondernemers, ambtenaren in Noordwijk. Vanaf maart hebben zij hard gewerkt aan hun eigen visies voor de toekomst van Noordwijk. Met als resultaat meer dan 30 visies, die allemaal de toekomst van Noordwijk schetsen. Toekomstbeelden over duurzaamheid, wonen, bereikbaarheid, of economie in Noordwijk.

Al die visies zijn samengevoegd in één Omgevingsvisie. Sjaak van den Berg, wethouder omgevingsvisie Noordwijk: “We willen jullie allemaal graag bedanken, hartelijk bedanken voor de inzet!”


De Omgevingsvisie nodigt iedereen uit om een initiatief te delen, als het past binnen de Omgevingsvisie. De toekomst van Noordwijk maken we immers samen. “Voor iedereen met een idee: past je idee in het geluk van Noordwijk? Dan horen we er graag meer van.”


Samen

De Omgevingsvisie schetst de toekomst van Noordwijk. Voor heel Noordwijk, maar ook alle dorpen. De concept-Omgevingsvisie is een product van samenwerking tussen alle betrokkenen. Zoals wethouder Sjaak van den Berg zelf zegt: “Samen maken we Noordwijk!”

De concept-Omgevingsvisie is te bekijken op mijntoekomst.noordwijk.nl/de-visies. Tot 10 november ligt de visie nog ter inzage en kan iedereen reageren door een zienswijze in te dienen. Op de website staan ook alle visies en ideeën van bewoners, gebundeld in 5 boekjes. Want al deze visies vormden de basis voor de Omgevingsvisie en dat moeten we koesteren.

Meer weten over de Omgevingsvisie, het traject met bewoners, of over de ter inzagelegging? Kijk op mijntoekomst.noordwijk.nl