Verkeersherrie

overlast n Rond de N206 in Noordwijkerhout ervaren omwonenden veel geluidsoverlast op onder andere de Koninginneweg de wijk Duin en Dal.

Het toenemende verkeer op de N206 zorgt voor meer geluidsoverlast. Het CDA Noordwijkerhout is een petitie gestart. "Wij willen dat er binnen afzienbare tijd geluidsschermen kome langs de N206 waar deze door bewoond gebied loopt, waarbij het groen zoveel mogelijk behouden blijft en de mogelijkheid om zonnepanelen in te bouwen in deze geluidschermen wordt meegenomen", laat de partij op petities.nl weten.


Ontheffing Muze

coronaregels n Door de nieuwe coronamaatregelen mogen slechts dertig mensen gezamenlijk in één ruimte zijn.

Voor sommige theaters is een uitzondering gemaakt. Theater De Muze is daar één van. Tijdens theatervoorstelling mogen maximaal 250 mensen aanwezig zijn in de zaal, mits de coronaregels gehandhaafd kunnen blijven. Laatste update staat op de facebookpagina van de Muze en op www.demuzenoordwijk.nl.


Kledingactie

DeZilk n Dit jaar is de najaarsinzameling voor Mensen in Nood op zaterdag 17 oktober van 09.30 tot 11.30 uur uur bij speeltuin De Duinrand.

Omdat de Inzameling buiten is, zijn er geen extra coronavoorschriften. Wel wordt de 1,5 m afstand gehanteerd. De opbrengst gaat dit keer naar Ethiopië, voornamelijk voor schoon drinkwater. Aanlevering van (schone) kleding, schoenen en textiel (handdoeken, lakens, dekbedovertrekken) graag in gesloten plastic zakken en schoenen apart verpakken.Ook baby- en kinderkleding wordt op prijs gesteld. Wie niet zelf kan brengen, kan contact opnemen met Truus van Steijn 0252-531359 of Joke Zonneveld: 06 1309 6656.