Vier de oktober woonmaand bij Van Nes

Noordwijkerhout n De oktober woonmaand is dé maand voor design- en interieurliefhebbers en wordt groots gevierd bij Van Nes in Noordwijkerhout. Van Nes organiseert een feestelijke opening waarbij men zich kan inschrijven voor een half uur vrijblijvend interieuradvies van interieurstyliste Lisa. Van Nes introduceert een nieuw concept én u maakt kans op te gekke prijzen!

Vrijdag 2 oktober is het mogelijk een tijdvak te reserveren om een vrijblijvend interieuradvies van Lisa te ontvangen. Lisa is de interieurstyliste bij Van Nes en zit klaar om ieder interieur een boost te geven. Aanmelden is mogelijk via de website van Van Nes.


Inspiratiehuis

Bij Klaas en Nel van Nes en de nieuwste generatie Lisa en Bas draait alles om vakwerk en alle diensten van Van Nes komen samen in het Inspiratiehuis.

Dit Inspiratiehuis heeft een make-over gehad en wordt officieel geopend op zaterdag 3 oktober. Iedereen is welkom tussen 10.00 en 14.00 uur om het vernieuwde Inspiratiehuis te bewonderen onder het genot van een hapje en drankje. Uiteraard houden wij ons aan de 1,5 meter afstaand.


Livingshower

In plaats van een babyshower of bridalshower, organiseert interieurstyliste Lisa vanaf de oktober woonmaand een Livingshower. Deze staat volledig in het teken van het interieur en natuurlijk inspiratie én is bij te wonen met vijf vrienden en familieleden. Op zaterdag 31 oktober vindt de allereerste Livingshower plaats. Van Nes verloot deze eerste Livingshower en u maakt kans om hierbij te zijn als u zich inschrijft via de website. Tevens zijn er diverse winacties. Meedoen aan deze winacties kan via het Instagram account van Van Nes, waar iedere zaterdag in oktober een nieuwe winactie verschijnt.


Theatervoorstelling                        ‘De Grote Sprong’

bruggers n Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Noordwijk organiseert op 6 oktober een hilarische theatervoorstelling voor ouders en hun kinderen over de overgang naar de brugklas.


‘Ineens fietst je kind kilometers alleen naar school. Het is niet 'cool' om je eigen boterhammen mee naar school te nemen. Iedereen heeft een nieuwe telefoon en je kind wil zich net zo kleden als de rest’. Als een kind naar de middelbare school gaat, verandert er veel voor het kind maar ook voor de ouder. Goed contact met het kind is belangrijk, maar waar, wanneer en hoe? Hierover gaat deze voorstelling.

Tijdens deze spoedcursus spelen de acteurs en ervaren gespreksleiders van Theatergroep PlayBack verschillende situaties. Op een scherpzinnige manier en met veel humor laten ze zien wat er allemaal gebeurt als je naar de middelbare school gaat. De Grote Sprong geeft moed en kracht voor de oversteek naar de brugklas.


De theatervoorstelling ‘De Grote Sprong’ is voor alle ouders én kinderen van groep 7 en 8 en uit de brugklas. Het vindt plaats op dinsdag 6 oktober van 19.30 tot 21.00 uur in het Teylingencollege Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Toegang is gratis.

Aanmelden kan via

www.cjgcursus.nl