Gratis GeZZond Check

controle n Hoe gezond bent u eigenlijk? Om hier inzicht in te krijgen doet Marente in samenwerking met Zorg en Zekerheid de GeZZond Check. Deze Check is één maal per twee jaar gratis wanneer men bij Zorg en Zekerheid aanvullend verzekerd is.


Tijdens deze GeZZond Check worden cholesterol, bloedsuikergehalte en bloeddruk gemeten. De longfunctie wordt besproken en ook lengte en gewicht (BMI) worden gecheckt. De testen worden uitgevoerd door een gediplomeerd verpleegkundige, zodat u verzekerd bent van een deskundig en betrouwbaar resultaat. Daarnaast krijgt men een vragenformulier over de eigen gezondheid en die van de familie. Op basis van de resultaten ontvangt men direct een vrijblijvend en persoonlijk advies. Natuurlijk wordt de privacy hierbij volkomen gewaarborgd. De GeZZond Check kan eventuele gezondheidsrisico’s aan het licht brengen, zodat men hier tijdig iets aan kan doen.


De GeZZond Check wordt afgenomen in een hygiënische en veilige ruimte. Er wordt gewerkt volgens de COVID-19 maatregelen van het RIVM. Onze medewerkers houden 1,5 meter afstand en mijden fysiek contact. Wanneer fysiek contact onvermijdelijk is wordt gebruik gemaakt van beschermingsmiddelen.


Voor meer informatie of een afspraak voor een GeZZond Check kan men op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur contact opnemen met de Ledenservice via tel. 071-4093223 of ledenservice@marente.nl of direct op www.marente.nl