De puzzelstukjes voor de Omgevingsvisie zijn allemaal verzameld. | Foto: PR
De puzzelstukjes voor de Omgevingsvisie zijn allemaal verzameld. | Foto: PR Foto:

Feestelijke bijeenkomst rond Omgevingsvisie

toekomstvisie n De Omgevingsvisie is bijna afgerond. En dat betekent het einde van een intensief participatietraject. Vanuit 30 visies, geschreven door 150 bewoners, wordt nu 1 Omgevingsvisie voor heel Noordwijk gemaakt. Het participatietraject is bijna klaar, maar dat betekent ook het startschot van de Omgevingsvisie. Op 30 september komen we samen en blikken we terug en vooruit.

Op 30 september vindt de eindbijeenkomst van de Omgevingsvisie plaats. Een feestelijke, maar veilige bijeenkomst. We blikken terug op de afgelopen maanden: op de visies van bewoners, samenwerken in coronatijd en de prestaties die alle teams hebben geleverd. We zijn trots op alle visies die door bewoners zijn gemaakt!

En we kijken vooruit. Naar de toekomst van Noordwijk op de lange termijn. Naar de nieuwe manier van samenwerken tussen gemeente en bewoners, met de Omgevingsvisie als leidraad. Want hoe gebruiken we de Omgevingsvisie? Dat laten we zien op 30 september.

Veilige bijeenkomst

Uiteraard zorgen we ervoor dat de bijeenkomst veilig is. We houden de anderhalve meter in acht en nemen alle mogelijke maatregelen om te zorgen dat iedereen op een veilige manier mee kan doen. Dat verwachten we ook van de deelnemers. Zo maken we er een feestelijke en veilige bijeenkomst van!

Initiatieven

De Omgevingsvisie is er voor iedereen. Het is een uitnodiging om initiatieven aan te dragen. Of dat nou gaat om een idee voor speeltuin in de buurt, of het realiseren van buurthuis. Als het past binnen de Omgevingsvisie, werkt de gemeente Noordwijk graag mee. Dan kijken we samen hoe we uw idee het beste kunnen realiseren.

Meer informatie volgt. Houd daarvoor de website mijntoekomst.noordwijk.nl in de gaten. Aanmelden kan door een mail te sturen naar toekomst@noordwijk.nl