Grand Café Groot Hoogwaak weer open

open n Vanaf 31 augustus zal het Grand Café weer opengaan voor bewoners van Groot Hoogwaak en voor bezoek van buiten het zorgcentrum. Uiteraard gelden de richtlijnen van het RIVM die gelden voor de horeca. Dit betekent onder ander dat er gereserveerd moet worden.

Het Grand Café is geopend van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Er wordt een kleine kaart aangeboden met koffie/thee, gebak, diverse frisdranken, alcoholische versnaperingen, broodjes, soep en snacks. De dagelijkse warme keuze maaltijd blijft, zoals dat nu ook gebeurt, op de woonpleinen geserveerd of thuis afgeleverd.

Op vrijdagavond is het Grand Café tot 20.00 uur geopend en wordt er elke week een themamaaltijd geserveerd waarvoor er tot woensdag 14.00 uur gereserveerd kan worden. De prijs voor dit menu is € 15,00 per persoon exclusief drankjes.

Daarnaast wordt er door de keukenbrigade op woensdagmiddag een activiteit gepland, waarbij iedereen welkom is.

Op woensdag 16 september wordt er een ‘Bella Italia’ middag gehouden. De chefkok gaat speciaal voor de gasten een workshop Italiaans koken geven. Hij zal á la minute een Italiaans hoofdgerecht presenteren, waar gegarandeerd onbeperkt van gegeten kan worden. Opgeven kan tot vrijdag 11 september 14.00 uur. De prijs voor dit menu is € 10,00 per persoon excl, drankjes. Reserveren kan bij de gastvrouwen van het Grand Café, via tel. 071-3688888 of via frontoffice@groothoogwaak.nl www.groothoogwaak.nl