ASS-voetbal bij vv Noordwijk is weer gestart

voetbal n Ook het voetballen voor kinderen met een autistisch spectrum stoornis is weer van start gegaan. Al jarenlang kent vv Noordwijk een afdeling ASS voetbal.

Kinderen en jongeren vanaf ongeveer 8 jaar tot een jaar of 19 kunnen onder begeleiding van ervaren trainers iedere woensdagavond trainen (18.00 tot 19.15 uur) op het complex aan de Duinwetering. Voor hen die er aan toe zijn worden op zaterdag wedstrijden georganiseerd tegen andere ASS-teams in Zuid Holland.

Na de voetbalstop vanwege het coronavirus gaan we nu weer van start. Omdat enkele oudere spelers gestopt zijn, kunnen er weer nieuwe spelers instromen. Kom een keer kijken op woensdag of neem contact op met de vereniging via mailadres evenementen@vvnoordwijk.nl


Etalagewedstrijd start zaterdag

feestweek n De Oranjefeesten 2.0 staan bol van de activiteiten, Dat begint al op zaterdag 5 september met een alternatieve etalagewedstrijd waar je toch voor naar het dorp zou moeten om de juiste antwoorden op te zoeken. Een hoog gehalte van vindingrijkheid en een scherpe blik in het centrum van Noordwijkerhout is noodzakelijk om de afbeeldingen te vinden.

In de speciale editie die in de brievenbus is gevallen staat een woordzoeker.

Dan volgt op dinsdagochtend de start van het ‘Kom in ’t Durp-spelcarrousel’. De carrousel bevat vragen, opdrachten en elke dag nieuwe spelletjes. Speel levend bowlen en zo is er nog veel meer. Bijna alle vertrouwelijke activiteiten komen aan bod.

Ook kan men meedoen aan de verjaardagsquiz. Natuurlijk zijn er ook vele prijzen. Maar het motto was, is en zal altijd blijven “meedoen is belangrijker dan winnen”. Alle elementen zijn te downloaden via www.ovnwh.nl