Daan de Mooij (r) presenteert de Online GlamourBingoShow. | Foto: Archief
Daan de Mooij (r) presenteert de Online GlamourBingoShow. | Foto: Archief

Online GlamourBingoShow tijdens de Oranjefeesten 2.0

oranjebingo n Op dinsdag 8 september houdt Oranjevereniging Noordwijkerhout de online GlamourBingoShow.

Deelname is voor iedereen van 18+. Je kunt alleen meespelen maar ook vrienden of vriendinnen uitnodigen of gezellig met het hele gezin. De kaarten kosten € 12,50. Je ontvangt dan 4 bingokaarten voor 4 bingorondes en 2 loterijrondes, een pen om de nummers door te strepen en een leuke gadget.

De presentatie is in handen van Daan de Mooij van Lollypop Entertainment. In de pauzes is er een muzikaal intermezzo.


Voor de bubbels en de bitterballen moeten de deelnemers dit jaar zelf zorgen maar de prijzenpot is er niet minder om. Alle prijzen zijn gekocht bij de Noordwijkerhoutse ondernemers zodat we hen ook een hart onder de riem kunnen steken. De volle kaart van de laatste bingoronde heeft een waarde van maar liefst € 200,00.

Zet de TV aan op de zender van de Bollenstreek Omroep en zorg dat er een telefoon bij de hand is waarmee je een app BINGO en een foto van je bingokaart kunt versturen. Een uitgebreide uitleg hoor je als je vanaf 19.00 uur de TV hebt aangezet.


Kaarten zijn te bestellen via www.ovnwh.nl/inschrijvingen. Op tijd kaarten bestellen is geboden want er is een maximum aan het aantal deelnemers. De inschrijving stopt op woensdag 2 september om 24.00 uur. Op 4 of 5 september ontvang je het deelnamepakket in je brievenbus.