Afbeelding
Foto:

Spelcarrousel tijdens de Oranjefeesten 2.0

spel n Aparte omstandigheden vragen om een aparte benadering! De aparte omstandigheden kennen we inmiddels allemaal wel, maar de kermis draait om gezelligheid met elkaar en dat gaan we hoe dan ook organiseren. Want wij Noordwijjkerhouters houden wel van een spelletje en doen dan gezellig, met z’n allen, mee.

De Oranjevereniging heeft, om het op afstand gezellig te houden, het ‘Kom in ’t Durp-spelcarrousel’ gemaakt. Een spel met als rode draad de kermis en al zijn evenementen en activiteiten.


Het spelelement bevat vragen en opdrachten die iedereen gedurende de drie dagen Oranjefeesten 2.0 kan beantwoorden en uitvoeren. Sommige vragen zijn makkelijk, sommige zijn moeilijk. Sommige opdrachten zijn recht toe recht aan en sommige vragen wat creativiteit. Maar allemaal hebben ze te maken met onze kermis. De vragen staan op onze website www.ovnwh.nl. De opdrachten worden bekend gemaakt via onze tv-uitzending op het kanaal van de Bollenstreek Omroep, op onze website en facebookpagina. Iedere dag een aantal nieuwe opdrachten. De antwoorden op de vragen en de foto’s of filmpjes die je gemaakt hebt van de opdrachten kun je sturen naar oranje@ovnwh.nl Doe dit zeker want er zijn fantastische prijzen te winnen.

Wie voert de opdracht het origineelst uit, wie stuurt de meeste antwoorden in, wie is de oudste inzender en wie de jongste? Welk team of gezin maakt er het beste van? Dat zijn allemaal mogelijke prijswinnaars dus aarzel niet. Zorg dat je de opdrachten en vragen bemachtigd en stuur je antwoorden in, dan maak jij, je gezin of jou team kans om eeuwige roem te vergaren in dit onvergetelijke kermisjaar Je hoeft niet alle vragen te beantwoorden of alle opdrachten te doen. Je kunt elke dag iets insturen. Het hoeft niet allemaal tegelijk.

Op de woensdag en donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur laten we zien wat er zoal is ingezonden.

Je kunt inzenden tot donderdag 10 september 17.00 uur! Dan gaat de Jury zich buigen over de vraag wie verdient er een prijs. Prijzen worden zoals altijd kenbaar gemaakt op de donderdagavond van de kermis om 20.00 uur.


Ziekenbezoek tijdens de Oranjefeesten 2.0

OV n Veel van de activiteiten van de Oranjevereniging Noordwijkerhout kunnen dit jaar niet doorgaan. Gelukkig zijn er toch een aantal activiteiten die wel gewoon door kunnen gaan. De Oranjevereniging streeft ernaar om voor elke doelgroep iets leuks te doen.


Elk jaar weer zijn er Noordwijkerhouters die door omstandigheden niet in staat zijn om hun huis te verlaten om deel te nemen aan sociale activiteiten.

Zij ontvangen ook dit jaar van de Oranjevereniging, uiteraard op 1,5 meter, een attentie.

In verband met de wet op de privacy is het mogelijk dat wij niet iedereen bereiken omdat wij van officiële instanties geen namen en adressen krijgen. Weet u iemand die beslist niet vergeten mag worden en die een bezoekje op prijs zal stellen, stuur dan vóór 3 september een e-mail met naam en adres naar info@ovnwh.nl


Spelletjesochtend op de basisscholen

oranjefeest n Als vanouds ontvangen de basisscholen in Noordwijkerhout van de Oranjevereniging een aantal spelelementen voor de spelletjesochtend. De kinderen worden getrakteerd op een ijsje en ook voor leerkrachten is er een oliebol.


Ook dit jaar is er in goed overleg met de scholen en uiteraard binnen de coronarichtlijnen een vorm gevonden om deze traditie door te laten gaan.


speciaal onderwijs

Kinderen die speciaal onderwijs volgen buiten Noordwijkerhout hebben geen spelletjesochtend maar ook zij worden niet vergeten.

Indien uw kind speciaal onderwijs volgt stuur dan, vóór 3 september, een e-mail naar info@ovnwh.nl met daarin de naam van uw kind, adres en leeftijd. U ontvangt dan een bericht waar en wanneer de attentie opgehaald kan worden. Gezien de wet op de privacy kunnen we alleen zorgen voor een attentie als men het kind aanmeldt. Geen opgave is geen aardigheidje. Voorkom die teleurstelling door uw kind op te geven.


Voor meer informatie zie www.ovnwh.nl