CJG-Cursus 'piep zei de muis'

cjg n Noordwijk organiseert vanaf 10 september een bijeenkomst ‘Piep zei de muis’.

Soms gebeuren er dingen in een gezin waar een kind veel stress bij voelt. Zoals een ziek gezinslid, een scheiding, spanningen, ruzie of geweld. Kinderen kunnen hierdoor stil worden en zich moeilijk uiten. Of ze worden juist verdrietig of boos. Piep zei de muis ondersteunt de kinderen bij het omgaan met de spanningen. Meer informatie via www.cjgnoordwijk.nl


Breek-de-week

palliam n Op woensdag 2 september om 10.15 uur gaan bij Palliam de Breek-de-Week bijeenkomsten weer van start. De wekelijkse ontmoeting voor iedereen die een verhaal wil delen.

Het kopje koffie of thee wordt nu op gepaste afstand geserveerd, maar de ontspannen gesprekken zullen er niet minder om zijn. Het onderwerp is dit keer ‘Wat heeft 2020 tot nu toe voor je betekend?’ Corona maakte dat alles anders werd. We hebben allemaal met ongekend grote veranderingen te maken kregen. Inmiddels zijn we een half jaar verder. Hoe heb je deze tijd ervaren? Is alles alleen maar negatief of ervaar je toevallig ook positieve ontwikkelingen? Gespreksleider Elise Simonis zal van 10.15 tot 11.30 uur iedereen uitnodigen om je verhaal te delen. Ieder is welkom op de Nieuwe Zeeweg 75.