Hele wijk wint cadeaukaarten Postcode Loterij

lokaal n Een hele wijk (postcodegebied 2203) in Noordwijk valt in de prijzen in de trekking van de Postcode Loterij. De winnaars winnen per lot een shoptegoed van 50 euro dat kan worden ingeruild voor diverse cadeaukaarten naar keuze. Deze cadeaukaarten zijn te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt.

Naast de schenkingen aan goede doelen, wil de Postcode Loterij zo ook via het prijzenpakket een steentje bijdragen en de ondernemers een hart onder de riem steken. Zo winnen de buurtbewoners, maar ook de lokale ondernemers.

Met het gewonnen shoptegoed kunnen de winnaars uit Noordwijk verschillende cadeaukaarten uitkiezen. De kaarten zijn in te wisselen bij lokale ondernemers die zijn aangesloten bij een van de cadeaukaarten naar keuze: Bakkers-, Koffie-, Lokaal Vers-, IJs- en Restaurant cadeaukaart, Nationale Horeca cadeaukaart, HEMA cadeaukaart en de Fashioncheque. Winnaars krijgen ook de mogelijkheid om een deel van het gewonnen tegoed te doneren aan Voedselbanken Nederland. Winnaars worden binnenkort per brief over hun prijs geïnformeerd.


Online                        Walk & Talk

workshop n Dinsdag 30 juni tijdens de online Walk & Talk vanaf 14.00 uur geeft Max Ohlenschlager een gratis online workshop Concentratie. Soms heb je van die taken te doen die je concentratie vereisen. Herken je dat gevoel dat je jezelf er soms gewoon niet toe kan zetten? Dit kan komen omdat je veel aan je hoofd hebt of omdat je te veel bent afgeleid. Met als gevolg dat je bepaalde taken gaat uitstellen. In deze workshop leer je hoe je met aandacht die concentratieklus afmaakt. Info en aanmelden:        www.bibliotheekbollenstreek.nl