'Tijd om bij te komen in Noordwijk'

mediacampagne n Vanaf vrijdag 5 juni wordt Noordwijk onderscheidend op de kaart gezet met een landelijke TV- en online campagne.

'Een steun in de rug voor alle Noordwijkse ondernemers die hard zijn geraakt door de coronacrisis. Nu de regels stap voor stap worden versoepeld, is het tijd voor herstel. Daarom start op vrijdag 5 juni, dankzij een extra subsidie van de gemeente, de landelijke campagne ‘Tijd om bij te komen in Noordwijk’. Waarmee we willen bereiken dat de Nederlandstalige bezoeker, die wat meer te besteden heeft, een verblijf in Noordwijk gaat boeken. En tijdens zijn verblijf ook in Noordwijk uit eten gaat, cultuur snuift, een activiteit onderneemt, een terrasje pikt en gaat shoppen. Graag willen we hiermee de bezoeker verleiden, die geïnteresseerd is in gezond zijn en gezond blijven en houdt van rust en ruimte. De campagne wordt ingezet op TV en online en leidt naar een speciale landingspagina met de optie direct een accommodatie te boeken. Bovendien geeft de campagne volop mogelijkheden om met uw onderneming, product of dienst aan te haken.' Dit meldt Noordwijk Marketing.


Er is gekozen om in te zetten op twee krachtige lijnen met grote landelijke dekking voor een optimaal bereik in de doelgroep. Brede zichtbaarheid via TV en een gerichte online video en social media-campagne. De televisiespots zijn dus vanaf eind deze week te zien in de STER-reclameblokken.


De inzet online bestaat uit een gerichte online video en social media campagne binnen Persgroep en Sanoma titels (zoals NRC en Volkskrant). De verwachting is dat hiermee zo’n 27.000 clicks en 600.000 views online gerealiseerd kunnen worden. Daarnaast wordt ook het Talpa online video network ingezet. Dit bestaat uit SBS6/Net5, Veronica en o.a. het online platfom linda.nl van Linda de Mol en bevat ruim 120 influencers met bijna 5 miljoen abonnees. Via het netwerk van influencers kan op een creatieve manier de boodschap breder worden uitgedragen.

De campagne ‘Tijd om bij te komen’ maakt via een campagnepagina direct boeken van accommodaties mogelijk, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen hotels en overige accommodaties. Hotelboekingen vanaf de landingspagina gaan via hoteliers.com.

De landelijke campagne start op vrijdag 5 juni.