Word vriend van de Noordwijker

redactie n Met onze kranten en lokale websites willen wij het cement zijn tussen de stenen van onze lokale samenleving. Wij informeren u alweer geruime tijd over de lokaal genomen coronamaatregelen en welke impact deze hebben op ons leven. Daarnaast is het de crisis die juist nu de hulpvaardigheid en creativiteit van de mens naar boven brengt. Ook dat brengen we over het voetlicht.

We gaan tot het uiterste om binnen de mogelijkheden, onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Dat doen wij door de krant gratis huis-aan-huis te bezorgen en de inhoud van de websites gratis ter beschikking te stellen. Vanzelfsprekend kost het uitgeven van deze lokale media wel geld. We maken iedere week kosten voor het drukken en verspreiden van de krant. Dat wordt normaal gesproken volledig gefinancierd met advertenties van met name lokale ondernemers. Deze inkomsten vallen nu echter grotendeels weg, omdat onze adverteerders ook hard zijn getroffen door de crisis.


Om de krant uit kunnen blijven geven, is steun noodzakelijk. Daarom hopen wij een beroep op u te mogen doen. Elke bijdrage is welkom. In ruil daarvoor blijven wij onze uiterste best doen u op de hoogte te houden van wat in uw omgeving speelt. Nu, maar ook na de coronacrisis. Mogen wij op u rekenen? Onze dank is groot!


Steun onze krant

Door middel van de doneerknop op onze gelijknamige website kunt u uw donatie overmaken. Natuurlijk kunt u ook uw gift direct overmaken op bankrekening NL39 RABO 0331 7655 43 ten name van Uitgeverij Verhagen B.V. onder vermelding van "Vriend van de Noordwijker".