Afbeelding
Foto:

Oranje boven

wedstrijd n Koningsdag en Bevrijdingsdagen zijn oranjedagen die op een heel andere manier zijn gevierd. En hoewel de achterliggende gedachte – de coronacrisis - niet zo leuk is, hebben deze jongelui er een extra feestelijke dag van gemaakt. Oranjewaardig!


De actieve Oranjevereniging Noordwijk had er een oranjekleurige aankondiging van gemaakt om Koningsdag zoveel mogelijk thuis te blijven, maar ook genoeg tips mee gegeven om van alles te doen. Van een muts vouwen en versieren, tot aan selfies maken en een kleurplaat kleuren.

Dat veel kinderen daaraan gehoor hebben gegeven en graag in aanmerking wilden komen voor de pannenkoekenparty met zijn zessen bewijst het aantal inzendingen. De een nog mooier dan de ander.

Er werden zelfs videofilmpjes meegestuurd met en zonder zang. De mooiste selfies en kleurplaten werden gestuurd en de jury (vanuit de Oranjevereniging en De Noordwijker) had het maar moeilijk voor het uitkiezen. Maar uiteindelijk zijn ze eruit. Zie hieronder. Chapeau voor deze actieve jeugd en helemaal chapeau voor de Oranjevereniging Noordwijk, die er zo voor velen nog iets moois van heeft weten te maken.


Winnaars

De winnaars van een pannenkoekenfeestje voor zes personen zijn: Anna Beck, Maaike & Bart Koekkoek, Patrick Verbij, Madelief & Luka Jacobs een Isabelle Durieux.

Tess Passchier maakte de mooiste selfie met kleurplaat. Zij stuurde ook nog een filmpje in. Ook die inzending was goed voor pannekoeken eten met zes personen.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd!


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding