Palliam komt op de koffie met online zingeving

p-eye n Nu de dagelijkse routines zo zijn veranderd is het goed om momenten van bezinning in te bouwen. Vandaar dat Palliam geregeld om 10.00 uur online bij je op de koffie komt.

Deze events noemen we P-eye. We nemen je dan in een half uurtje mee op onze zoektocht naar zingeving en levenskunst. Met een gevarieerd programma waar voor iedereen wel iets interessants bij zit.

Dinsdag 21 april: Versterk je veerkracht in barre tijden door mentor-coach Frank Jonker. Woensdag 22 april: Over de zin & onzin van online vieringen door journalist en theoloog Hendro Munsterman. Donderdag 23 april: Einde aan het piekeren door trainer en schrijfster Philo Hermans. Inschrijven kan via de website www.palliam.nl Je ontvangt daarna een linkje voor deze online bijeenkomst. Ook al ben je op afstand, in dit gesprek van een half uur zal je nabijheid ervaren. Palliam wil met dit initiatief naar iedereen omzien die dat op prijs stelt. Deelnemen is kosteloos.


Online workshop mindset

bieb n De maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden is deze maand online te volgen. Op dinsdag 28 april van 14.00 tot 16.00 uur gaat psychologe Merel Hovestad het hebben over mindset.

Mindset is belangrijk wanneer je het hebt over je doelen halen, kunnen kiezen in het leven en succes ervaren. Met een negatieve mind trek je meer negativiteit aan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. De vraag is dan ook, wat doen mensen die succes hebben nou precies anders? Kunnen wij dat geheim van persoonlijk succes ook ervaren? Deze drie strategieën helpen je echt!

Tijdens deze walk & talk leren deelnemers wat het verschil is tussen een ‘groeimindset' en een 'vaste mindset’. Na deze workshop weten deelnemers wat hun belemmerende mindset is, en hoe deze groei mindset ‘aan te zetten’ is.

Deelname is gratis en aanmelden voor deze online workshop kan via www.bibliotheekbollenstreek.nl. Of stuur een e-mail naar nharthoorn@bibliotheekbollenstreek.nl. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging om deel te nemen aan de online Walk & Talk.


Geen thriller

odi n Naar aanleiding van de landelijke ontwikkelingen betreffende het coronavirus, laten wij u weten dat onze toneelverenigingen de richtlijnen van het RIVM navolgen. Dit betekent dat de gezamenlijke productie van HTIOS en ODI helaas niet doorgaat. Dus geen toneelstuk 'Over Ons Lijk' die op 17 en 18 april in De Muze te Noordwijk op de agenda stond.

ODI vraagt begrip van al de toneelliefhebbers, donateurs en sponsors voor deze moeilijke situatie. De reeds gedane reserveringen vervallen, voor los gekochte kaarten kunt u per e-mail uw geld terugvragen. U kunt hiervoor en voor andere vragen, mailen naar info@toneelverenigingodi.nl of htios.noordwijk@hotmail.com