Afbeelding
Foto:

Rek- en strekoefeningen bij Bollenstreek omroep

bewegen n Alle sport- en studiofaciliteiten zijn dicht door de corona-maatregelen. Iedereen moet zo veel mogelijk thuis blijven. Komen we dan nog wel genoeg aan beweging toe? Om daar een beetje aan tegemoet te komen zendt Bo, de omroep van de Bollenstreek, tijdens de corona-crisis op TV rek- en strekoefeningen uit.

Het bewegingsprogramma is elke maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen om 8:30 en duurt ongeveer 8 à 10 minuten.

Yolande van Kesteren geeft de les. Yolande heeft al meer dan 25 jaar ervaring en ze heeft een eigen Yoga- en Pilatesstudio in Noordwijk. Iedereen kan aan de oefeningen meedoen. Yolande: “door lekker te rekken en te strekken begin je de dag goed en gezond. Het is belangrijk om voldoende te blijven bewegen om je lijf gezond te houden.”

De oefeningen zijn ook te zien op het YouTube-kanaal van Bo.


Kunst tegen Corona (2)

schilderij n In navolging van de inzending van het schilderij van Lies Vester stuurde Caroline Doorduijn haar eigen kunstzinnige reactie op de coronacrisis naar de redactie.

"Geïnspireerd door Corona en de Pop Art opdracht die mijn zoontje van school kreeg, heb ik dit schilderij onlangs gemaakt", zegt Caroline. Niet helemaal in de stijl waarin ik meestal schilder, maar het past goed in het thema 'Kunst tegen Corona'".

De redactie is overtuigd dat er in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk nog meer kunstenaars zich bezig houden met het thema corona. We zijn erg benieuwd naar wat voor corona-kunstuitingen zoal worden vervaardigd. Stof voor een leuke rubriek! Stuur daarom een foto van uw werk met een korte uitleg naar redactie@denoordwijker.nl



Afbeelding